Σαλάτα με ραπανάκι, καρότο και dressing φέτας
Δροσερή και άκρως καλοκαιρινή!
Δροσερή και άκρως καλοκαιρινή!
Συνηθίζουμε να τα βράζουμε, αλλά τα παντζάρια γίνονται πάρα πολύ νόστιμα και ψητά.
Μια σαλάτα ανοιξιάτικη βασισμένη πάνω στα μικρά ντοματάκια τσέρυ και στα αρωματικά μυρωδικά που γεμίζουν γλάστρες, παρτέρια αλλά και ράφια …
λάδι για τηγάνισμα 2 τορτίγιες 3 πιπεριές χρωματιστές (1 κόκκινη, 1 κίτρινη, 1 πράσινη) 4 ντομάτες μεσαίες χωρίς τα σπόρια …
Αυτό που κάνει ιδιαίτερη αυτήν την κατά τα άλλα απλή λαχανο-καροτοσαλάτα, είναι η πολύ νόστιμη sauce με την οποία την …
Δοκιμάζοντας πριν πολλά χρόνια αυτή την πράσινη σαλάτα σε μια μπιραρία στην Κηφισίας, είχα μείνει εκστασιασμένη να τρώω σχεδόν πάνω …
Υλικά: 1 φλ.τσ. κριθαράκι 1 κονσέρβα καλαμπόκι, που έχουμε στραγγίσει 1 κονσέρβα μαύρα φασόλια, που έχουμε στραγγίσει ( προαιρετικά) 20 …
Χωρίς φωτιά και χωρίς πολλές θερμίδες! Αν και το καλοκαίρι αυτές τις μέρες μάλλον κάπου ξεχάστηκε και μπερδεύτηκε τα απογεύματα …
Είναι μια εύκολη σαλάτα που προσομοιάζει με την αμερικάνικη coleslaw! 1/4 από ένα μέτριο λάχανο (αν θέλετε κάντε ένα μιξ …
Πώς μια εντελώς απλή και καθημερινή σαλάτα μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερη στη γεύση αλλά και στην εμφάνιση. Απλώς προσθέτοντας …
Ένα εορταστικό τραπέζι πρέπει να συνοδεύεται και από σαλάτες. Τώρα όμως στις γιορτές εκτός από τις αγαπημένες “πρασινάδες” όπως η …
Υλικά Φύλλο κρούστας 450 γρ Σπανάκι 800 γρ φρέσκο ή κατεψυγμένο Ρόκα 2 ματσάκια Άνηθος 1/2 ματσάκι Μαϊντανός 1/2 ματσάκι …
Υλικά συνταγής για τη ζύμη αλεύρι περίπου 3 κούπες 3 κούπες γάλα 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή 1 κ.σ. λιωμένη μαργαρίνη …
Μια δροσερή σαλάτα με υπέροχη γεύση. Φτιάξτε εύκολα Σίζαρ σάλαντ (Ceasar salad) και χαρείτε ένα ελαφρύ πιάτο ιδανικό για όλες …
Από τη Μαρία Άγουρου ,500 γρ. φέτα Δωδώνη 250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι Δωδώνη 3 κ.σ. γάλα Δωδώνη (προαιρετικά) 2 πιπεριές …
Θέλετε ένα νόστιμο και εύκολο στη παρασκευή του πιάτο, μία μάλλον ασυνήθιστη σαλάτα αλλά και μία ευκαιρία να ανακυκλώσετε υλικά …
Είναι γευστική, δροσερή και πολύ εύκολη!!!! Διατηρείται στο ψυγείο μέχρι 15 ημέρες!!!
Από τον Chef Δημήτρη Κοντόπουλο ,80 γρ. φιλέτο σαρδέλα & γαύρο 50 ml ελαιόλαδο Θυμάρι, δυόσμο, φρέσκια ρίγανη 1 σκελ. …
Την πρωτοδοκίμασα πριν πολλά χρόνια, σε ένα εβραϊκό εστιατόριο στην Αμερική, το οποίο φημιζόταν για το πολύ καλό φαγητό του. …