Φιλέτο γλώσσας σε φύλλο κρούστας με πράσινη σαλάτα γιαουρτιού
Μια πρόταση του σεφ Θεόφιλου Ιωάννου!, Μοιραστείτε το Άτομα: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 15′, Χρόνος μαγειρέματος: 20′, Κόστος: 8€
Μια πρόταση του σεφ Θεόφιλου Ιωάννου!, Μοιραστείτε το Άτομα: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 15′, Χρόνος μαγειρέματος: 20′, Κόστος: 8€
Για κάποιον ο οποίος ασχολείται με τη μαγειρική και του αρέσει να πειραματίζεται, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να …
Υλικά συνταγής 2 φιλέτα σολομού (250γρ. το καθένα) 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1½ κιλό πατάτες baby 1 λεμόνι σε φέτες 1 …
½ κιλό μπακαλιάρο κατεψυγμένο Trata on ice 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 πράσο μεγάλο 1-2 σκελ. σκόρδο 1 ματσ. μαϊντανό ½ …
Υλικά (ανά μερίδα) 1 φιλέτο σολωμού χωρίς πέτσα (περίπου 180γρ.) 2 κουτ. σούπας (γεμάτες) γιαούρτι Για τη μαρινάδα: 2 κουτ. …
Γεύμα στα γρήγορα σήμερα! Ελαφρύ, νοστιμότατο, φινετσάτο και το κυριότερο; Θα χρειαστείτε 5′ προετοιμασία και 20′ το πολύ ψήσιμο. Αν …
500 γρ. βακαλάο 400 γρ. βιολογικό ρύζι 100 γρ. τσορίθο (λουκάνικο) ψιλοκομμένο 30 γρ. ψίχα ψωμιού 4 κλωναράκια θυμάρι 50 …
Μια εύκολη και πολύ νόστιμη συνταγή που την έφτιαξα ένα βράδυ που δεν ήθελα να φάω πάλι μακαρόνια.
Από τον Chef Νίκο Καραθάνο…
Μια ωραία χειμωνιάτικη σούπα, πολύ εύκολη, γευστικότατη και προπάντων πολύ θρεπτκή με λίγες θερμίδες!