Δεν προλάβαινα να τους σερβίρω! Χοιρινή σπάλα με γλυκοπατάτες στη γάστρα!
Αυτή τη συνταγή με χοιρινό κρέας την κάνω όλο το χρόνο και είναι από τις αγαπημένες μου. Χοιρινή σπάλα στη …
Αυτή τη συνταγή με χοιρινό κρέας την κάνω όλο το χρόνο και είναι από τις αγαπημένες μου. Χοιρινή σπάλα στη …
Υλικά για 3 άτομα: 750 γρ. μοσχαρίσιο νουά σε δίχτυ για να κρατήσει το σχήμα του στο μαγείρεμα 100 ml …
Ο όρος «καπαμάς» είναι τούρκικης προέλευσης και αναφέρεται σε ένα φαγητό το οποίο μαγειρεύεται στην κατσαρόλα με κλειστό το καπάκι …
Μία αλλαγή για σήμερα. Θα μαγειρέψουμε μοσχάρι κομμένο σε λεπτές φέτες, πολύ γρήγορα αλλά με μεγάλη νοστιμιά. Κόβεται σε λεπτές …
Καταπληκτικό κρέας με πατάτες για το γιορτινό τραπέζι!
Το μυστικό για αυτό το καταπληκτικό κρέας, που έχει 10 λεπτά προετοιμασία μόνο και είναι λουκουμάκι σωστό, είναι η κρούστα …
Μια ξεχωριστή λιχουδιά σας έχουμε σήμερα! Έναν πρωτότυπο συνδυασμό με μοσχαράκι, μπύρα και γιαούρτι στην κατσαρόλα (με τα απαραίτητα μυρωδικά …
Υλικά της συνταγής μας 800 γρ. κιμά μοσχαρίσιο από σπάλα 1 κολοκύθι τριμμένο σε μέτριο τρίφτη 2 φέτες ψωμί ολικής …
Υλικά συνταγής 1 κιλό ψαρονέφρι χοιρινό (κομμένο σε φιλέτα) ½ κιλό γλυκοπατάτες (κομμένες κυδωνάτες μεγάλες) 3 μήλα κομμένα στα 4 …
2 κομμάτια ψαρονέφρι (400 γρ.) 20 γρ. τυρί Arla Samsoe 4 φύλλα φασκόμηλου 6 φέτες προσούτο Ifantis 2 κ.σ. ελαιόλαδο …
1 κιλό νουά μοσχαρίσιο 100 γρ. μουστάρδα 5 κλαδάκια δεντρολίβανο φρέσκο 5 κλαδάκια θυμάρι φρέσκο 5 κλαδάκια ρίγανη φρέσκο Βιολογικό …
Για 6 μερίδες 2 κιλά χοιρινή σπάλα (ζυγισμένη χωρίς το κόκαλο –ζητάμε από τον χασάπη να ξεκοκαλίσει το κομμάτι) ½ …
Υλικά (2 μερίδες):Για τις μπριζόλες :2 χοιρινές μπριζόλες λαιμού60 γρ. ελαιόλαδο60 γρ. μπαλσάμικοξύσμα από 1 λεμόνι1 κ.γ. δενδρολίβανο1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο2 …
Δεν ξέρω αν το λέμε γιορτινό το φαγητό μας σήμερα, το λέμε τουλάχιστον κυριακάτικο. Έχει ξερά φρούτα, έχει γλυκοπατάτες και …
Καλημέρα και καλή βδομάδα! Αυτό ήταν το κυριακάτικο φαγάκι μας ~μια έμπνευση της στιγμής, με ό,τι υπήρχε διαθέσιμο! Υλικά:4 μπριζόλες …
Το καθιερωμένο σπέσιαλ Κυριακάτικο φαγητό μας, σήμερα συνδυάζει κρέας με λαχανικά στην κατσαρόλα. Πρόκειται, δηλαδή, όπως λέγανε οι παλιότεροι, για …