Πίτσα με Λευκή Σάλτσα, Ρικότα και Δενδρολίβανο
250ml χλιαρό νερό 1 κουταλάκι ξηρή μαγιά 380γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι φρέσκο δενδρολίβανο ψιλοκομμένο 1 κουταλάκι …
250ml χλιαρό νερό 1 κουταλάκι ξηρή μαγιά 380γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι φρέσκο δενδρολίβανο ψιλοκομμένο 1 κουταλάκι …
Η σημερινή συνταγούλα αποτελεί παραλλαγή από τη Λαδένια Κιμώλου. Η βάση είναι ίδια (απλά μειωμένη στο μισό, άρα πιο λεπτή), αυτό …
Εμείς την τελευταία βδομάδα έχουμε εθιστεί στην pizza! Τις πίτσες μας τις στολίζαμε με πιο υγιεινά, χρωματιστά υλικά (φαντάζομαι θα …
Τέσσερα ελληνικά τυριά (μελίχλωρο, κεφαλοτύρι, ανθότυρο και κατίκι) πρωταγωνιστούν σε μια πίτσα που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.Υλικά1 λεπτή ζύμη …
Η σημερινή πίτσα έχει κάτι διαφορετικό… μια πολύ αρωματική ζύμη. Μια ζύμη που μπορεί να γίνει αφράτη σαν κομμάτι από …
Υλικά 1 λεπτή ζύμη για πίτσα (βλ. συνταγή στο τεύχος που κυκλοφορεί την Κυριακή ) ή έτοιμη νωπή ζύμη για …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ,350 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 350 γρ. νερό 1 3/4 κ.γ. αλάτι 1 …
Μια διαφορετική σε γεύση πίτσα, τρώγεται ευχάριστα για βραδυνό με πολύ λίγες θερμίδες. Αν δεν βάλουμε το τριμμένο τυράκι έχουμε …
Aπό τον chef Γιώργο Παπακώστα…