Ψάρια τηγανιτά σαβόρο
Σαβόρο ή σαβούρα, λέγονται όλες οι σάλτσες που περιχύνονται σε κάποιο φαγητό και πιθανότατα το όνομα, να προέρχεται από το …
Σαβόρο ή σαβούρα, λέγονται όλες οι σάλτσες που περιχύνονται σε κάποιο φαγητό και πιθανότατα το όνομα, να προέρχεται από το …
Η Φρίσσα ή σαρδελομάνα, όπως την λένε οι ψαράδες, είναι ένα ψάρι που της μοιάζει πάρα πολύ, αλλά δεν είναι …
Τελευταίως αποζητώ φαγητά και γλυκά που δεν θα θέλω πολύ χρόνο για να τα “σκαρώσω”. Προσπαθώ να “απελευθερώσω” το σώμα …
Τρυφερό φιλέτο ψαριού, που μπαίνει στον φούρνο με μπόλικο δεντρολίβανο, κλείνεται μέσα σε αλουμινόχαρτο, ψήνεται για μισή ωρίτσα και μοσχοβολάει …
Καλοκαιράκι έχουμε, και επιβάλλεται η κατανάλωση πιο ελαφριών γευμάτων, όχι μόνο για να διατηρούμαστε σε φόρμα, αλλά και για να …
Ένας υπέροχος μεζές για ουζάκι ή κρασάκι !!! Αλλά και σκέτα με σαλάτα πολύ ωραίο γεύμα !! Ο γαύρος είναι …
Καλοκαίρι και τα ψαράκια είναι άφθονα παντού .Τι πιο όμορφο ,υγιεινό φαγητό!
Νοστιμότατα ψαράκια με τέλεια σάλτσα!
Υλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό σαρδέλες, καθαρισμένες-αν θέλετε κόβετε τα κεφάλια εγώ τα αφήνω . 2 σκελίδες …
Μια από τις πιο αγαπημένες μου συνταγές για μικρά ψάρια, κυρίως για γαύρο, είναι αυτή που θα σας δείξουμε σήμερα.Είναι …
Ψάρι βραστό & Ψαρόσουπα παραδοσιακή, δυναμωτική και για πολλούς πολύ αγαπημένη σούπα με φρέσκα ψάρια.Για να έχουμε μια νόστιμη ψαρόσουπα …
ΥΛΙΚΑ: 1 φιλέτο σολωμού πιπεριές ψιλοκομμένες 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο 1-2 κ.σ. μουστάρδα 1 πρέζα δεντρολίβανο αλάτι πιπέρι
Προκειται για ενα εξαιρετικα νοστιμο ψαρι με καρδιοπροστατευτικη δραση, και για τον λογο αυτο και οχι μονο…… πρεπει να τον …
Μία πεντανόστιμη συνταγή για τσιπούρα (ή ότι άλλο είδος ψαριού επιθυμείτε) στο φούρνο. Χωρίς επιπλέον λιπαρά και με λαχανικά «δίνουν» …
Ψαροκροκέτες με σολομό (ή κάποιο άλλο ψάρι) και πατάτα. Είναι πολύ εύκολες για τα μωρά να τις πιάσουν και να …
1 ΦΙΛΕΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ (ΞΑΛΜΥΡΙΣΜΕΝΟ) 1 ½ ΦΛ. ΚΟΚΚΙΝΟ ΡΥΖΙ 1 LT ΖΩΜΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ 1 Κ.Σ. ΣΠΟΡΙΑ ΑΠΟ ΡΟΔΙ 2 ΚΛΩΝ. …
Το μυστικό για να δώσουμε έξτρα άρωμα και γεύση στις σάλπες, αλλά και για να τις διατηρήσουμε πιο ζουμερές, είναι …
4 μεριδιάρικα σκουμπριά, περίπου 300 – 400 γρ. έκαστο, καθαρισμένα από τον ψαρά μας 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 σκελίδες …
Ένα από τα ωραιότερα ψάρια, χωρίς πολλά κόκκαλα, που θα αρέσει ακόμη και σε αυτούς που δεν είναι φίλοι με …
Υλικά συνταγής 4 μπακαλιαράκια (250-300γρ.) 5 κλαδακια δενδρολίβανο 2 κλαδάκια θυμάρι 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες ½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά 1 …