Γιαουρτόγλυκο Σιροπιαστό με Αμύγδαλα – Yogurt and Almond Pie with Syrup
helengrblog.blogspot.com
Γιαουρτόγλυκο το ονόμαζε η μητέρα μου και όχι αμυγδαλόπιτα! Αφράτο, ζουμερό, πλούσιο σε αμυγδαλόψυχα ήταν το αγαπημένο μας! Μας το …
Γιαουρτόγλυκο το ονόμαζε η μητέρα μου και όχι αμυγδαλόπιτα! Αφράτο, ζουμερό, πλούσιο σε αμυγδαλόψυχα ήταν το αγαπημένο μας! Μας το …
Γλυκάκι στο άψε σβήσε χωρίς ζάχαρη κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, τα φρούτα όταν τα περνάμε από το τηγάνι απελευθερώνουν …
Από τον Chef Patissier Δημήτρη Οικονομίδη Ημερομηνία προβολής 07/02/13 – ΥΛΙΚΑ Για την κρέμα: 340 γρ. λευκή σοκολάτα 35 γρ. …