ΤΥΡΟΚΑΣΕΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΦΥΛΛΟ
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 500 γρ χωριάτικο φύλλο χοντρό για πίτα ηλιέλαιο για το ταψί και τα φύλλα ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 400 …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 500 γρ χωριάτικο φύλλο χοντρό για πίτα ηλιέλαιο για το ταψί και τα φύλλα ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 400 …
Εύκολο και νόστιμο γλυκό.
Ένα κλασικό και γευστικότατο επιδόρπιο που όλοι λατρεύουν…Δοκιμάστε την handmade εκδοχή τους και είναι σίγουρο ότι θα ξετρελαθείτε!
Υλικά Για τις κρέπες Γάλα εβαπορέ 1 κουτί Νερό 1 1/2 κουτί από το γάλα Αυγά 3 τεμ ελαφρώς χτυπημένα …
Υλικά 5 μέτριες μπανάνες 60 γρ βούτυρο ή μαργαρίνη 80 γρ ζάχαρη 1 ποτηράκι κονιάκ Αλεύρι, λίγο για το αλεύρωμα …
Εντυπωσιακό , εύκολο και γευστικό! Υλικά Μπανάνες – 5 μέτριες Βούτυρο – 60 γρ Ζάχαρη – 80 γρ Κονιάκ – …
Υλικά Παντεσπάνι – 1 μεγάλη βάση βλ συνταγή Τούρτα τιραμισού Αυγά – 2 Παγωτό παρφέ βανίλια – 6 μπαλάκια Αμυγδαλόψιχα …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό, ΥΛΙΚΑ 2 λωτούς Για τη σάλτσα: 120 γρ. λευκή σοκολάτα 200 γρ. κρέμα γάλακτος…