Πίτσα με σάλτσα ελιάς και σουτζούκι !
Για τη ζύμη 20 γρ. αλάτι 10 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη 40 γρ. νωπή μαγιά 50 γρ. λιωμένο βιτάμ 500 γρ. …
Για τη ζύμη 20 γρ. αλάτι 10 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη 40 γρ. νωπή μαγιά 50 γρ. λιωμένο βιτάμ 500 γρ. …
Για τη ζύμη 1+2/3 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 πρέζα ζάχαρη 2 πρέζες αλάτι 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1+1/2 …
Δοκίμασα που λέτε να φτιάξω βάση πίτσας από κινόα. Στην αρχή φοβήθηκα μήπως η βάση σπάει και δεν μπορεί να …
Συνταγή πίτσας που κάνω χρόνια και πάντα εξαφανίζεται εν ριπή οφθαλμού! Είναι νοστιμότατη και πιστεύω ότι θα σας αρέσει, όμως …
Για τη ζύμη 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 125 γρ. . βούτυρο μαλακό σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. …
Λατρεύω την ιταλική κουζίνα, ιδίως, όμως, τρελαίνομαι για την ιταλική πίτσα, με τα λίγα φρέσκα υλικά και την τραγανή, λεπτή …
Η σημερινή πίτσα έχει κάτι διαφορετικό… μια πολύ αρωματική ζύμη. Μια ζύμη που μπορεί να γίνει αφράτη σαν κομμάτι από …
Αγαπημένος μεζές μικρών και μεγάλων, που με παγωμένη μπυρίτσα απογειώνει τα καλοκαιρινά βράδια. Φτιαγμένη με μπόλικα τυράκια και πικάντικα λουκάνικα, …
Σήμερα το μενού έχει πίτσα!!! Μια πίτσα για τις ξαφνικές επισκέψεις, γρήγορη (έτσι βιαστικά, ιδιαίτερα βιαστικά έγινε και η δική …
Πίτσα με κρεμμύδια, ελιές και κάππαρη. Μια νηστίσιμη αλλά χορταστική συνταγή!!
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 102” 02/04/2013 – ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΚΑΤΙΚΙ ΔΟΜΟΚΟΥ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΡΙΚΑ – ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΣΕ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ…
Για όσους λατρέυουν την πίτσα αλλά αποφεύγουν τούς υδατάνθρακες. Εύκολη, γρήγορη, υγιεινή και πεντανόστιμη. Υλικά 3-4 φιλέτα στήθος κοτόπουλο (αναλόγως …
Υλικά (για μια κανονική πίτσα)Για τη ζύμη1 1/4 αλεύρι για όλες τις χρήσεις3/4 κουτ. του γλυκού αλάτι1 φακελάκι μαγιά½ κούπα …
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ για μια κανονική πίτσα -1 1/4 αλεύρι για όλες τις χρήσεις -3/4 κουτ. του γλυκού αλάτι …
Η πίτσα έχει το κοινό της και όχι αδίκως. Είναι νόστιμη, είναι ευέλικτη (αφού μπορείς να διαλέγεις κάθε φορά και …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22” 11/12/2012 ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΠΙΤΣΑ, ΤΗΓΑΝΗΤΟ ΠΑΓΩΤΟ
Aπό τον chef Γιώργο Παπακώστα…