Χτυπητό αυγό. Φτιάξτε το γλυκό μιας άλλης εποχής!
Τον θυμάμαι να το χτυπάει ακόμη λίγο και, με αργές, όλο απόλαυση, κινήσεις, να φέρνει μισογεμάτες κουταλιές από εκείνην την …
Τον θυμάμαι να το χτυπάει ακόμη λίγο και, με αργές, όλο απόλαυση, κινήσεις, να φέρνει μισογεμάτες κουταλιές από εκείνην την …
Μετά το χρυσό άγγιγμα του Μίδα, σειρά έχει το σοκολατένιο άγγιγμα του Παρλιάρου. Έτσι λοιπόν, τι άλλο θα μπορούσε να …
Δίχρωμες κρέπες με μερεντα! 2 κουταλιές σούπας ζάχαρη 3 ποτήρια γάλα 300 γρ. αλεύρι 2 κουταλιές σούπας κακάο 3 αυγά …
Το Croquembouche είναι μια πυραμίδα φτιαγμένη από σου! Στη συγκεκριμένη περίπτωση με γέμιση κρέμα σοκολάτας στο εσωτερικό και φυσικά καραμέλα στο …
Σοκολατένιες κρέπες με γέμιση κρέμα σοκολάτας, μία απόλαυση σε κάθε μπουκιά!! Ελάτε μαζί μου!!
Mont Blanc στα γαλλικά ή Monte Bianco στα ιταλικά, σημαίνει Λευκό Όρος και υποδεικνύει την ψηλότερη κορυφή της οροσειράς των …
1 γιαούρτι 0% 1 κ.γ κακάο κοσκινισμένο 2 κ.γ γλυκαντικό
Υλικά 4 ώριμες μπανάνες κομμένες ροδέλες να έχουν παγώσει στη κατάψυξη. 1/2 φλιτζάνι γάλα ( εγώ έβαλα γάλα καρύδας) 2 …
Ένα υγιεινό και εύκολο επιδόρπιο γιαουρτιού με το λατρεμένο μας φθινοπωρινό φρούτο το ρόδι. Το ρόδι το συνδυάζουμε με γιαούρτι …
Υγιεινό, δροσερό, πεντανόστιμο και με λίγες θερμίδες! 1 μπανάνα 1 κουταλακι του γλυκου κακάο 50 ml γάλα της σόγιας 3 …
Υλικά – 500 γρ. γάλα φρέσκο – 210 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις – 20 γρ. κακάο – 50 …
Ένα διάσημο γαλλικό γλυκό που δημιουργήθηκε το 1891 από ζύμη σε σχήμα ρόδας ποδηλάτου παραγεμισμένη με κρέμα, προς τιμήν του …
Καραμέλα και σοκολάτα… σκέτη πρόκληση!Ποιος μπορεί να αντισταθεί;Φανταστείτε ένα ποτήρι που μέσα του υπάρχει ζουμερό brownie, σάλτσα καραμέλας και πλούσια …
Υπερπεντανόστιμη συνταγή για πίτσα σοκολάτας! Σοκολατένια ζύμη, με γέμιση πραλίνα, φράουλα και αμύγδαλο φιλέ. Συνδυάζεται και με σιρόπι φράουλας. Δείτε …
Ξεκινάμε το Σαββατοκύριακό μας με την αγαπημένη μας συνταγή για σοκολατένιες κρέπες. Ακόμα κι αν δεν έχετε κρεπιέρα με τη …
…ένα γλυκό που δεν πέτυχε,κουλούρια,μπισκότα,διάφορα γλυκά περισσεύματα που μένουν στην άκρη καταφρονεμένα…Είναι δροσερό επιδόρπιο,όχι πολύ γλυκό,που δίνει την ψευδαίσθηση πως …
Το bonèt παρασκευάζεται με την λογική της κρέμας καραμελέ, πολύ διαδεδομένης στην ευρωπαϊκη κουζίνα, αλλά είναι εμπλουτισμένο με υλικά που …
150 γρ. βούτυρο Lurpak 60 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 180 γρ. ζάχαρη 1 βανίλια 2 αβγά 3 κ.σ. μαύρη μπίρα 45 …
Ουσιαστικά δεν είναι κανονική συνταγή, αλλά μία ενδιαφέρουσα πρόταση να φτιάξετε τα δικά σας δημητριακά, χωρις πολλά συντηρητικά, πρόσθετη ζάχαρη …
Για τις μεγάλες λιγούρες, προσφέρει φυσικά σάκχαρα χωρίς προσθήκη επιπλέον γλυκαντικών ουσιών, φουλ σε αντιοξειδωτικά, πρωτεϊνη και ενέργεια!