Ρύζι με καλαμαράκια, έτοιμo σε 30′ μόνο!!
Υλικά 1 κιλό καλαμαράκια σε ροδέλες 1 φλ. ρύζι (όποιο σας αρέσει) 1/2 φλ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 καρότα …
Υλικά 1 κιλό καλαμαράκια σε ροδέλες 1 φλ. ρύζι (όποιο σας αρέσει) 1/2 φλ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 καρότα …
Πιλάφι με ανάμεικτα θαλασσινά, λαχανικά, κουρκουμά, λευκό κρασί και τυρί κρέμα, εύκολο και πολύ νόστιμο.
Για το ριζότο θαλασσινών χρησιμοποιούμε ζωμό ψαριού με λαχανικά, κρεμμύδι αλλά και πράσο που δίνει γλύκα, ένα-δύο πρέζες κρόκο Κοζάνης …
Υλικά : 1,5 κούπα ρύζι για ριζότο 4 κούπες ζωμό κοτόπουλο 1/2 κ.γ. σαφράν 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 2 σκελίδες …
Γρήγορο,εύκολο και νηστίσιμο φαγητό! Μια συνταγή του Ηλία Μαμαλάκη !
1 ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ FLOKOS 1 ΦΛ. ΡΥΖΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ 3 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ 1 ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΟΜΑΤΑ 6 ΠΙΠΕΡΙΕΣ (ΠΡΑΣΙΝΕΣ, ΚΟΚΚΙΝΕΣ …
Οικονομική και γρήγορη συνταγή!!
1 καλαμάρι 100 γρ. ρύζι αρμπόριο 200 γρ. σπανάκι 200 ml ζωμό λαχανικών 1 ματσ. άνηθο 1 ματσ. μάραθο …
Πιλάφι με θαλασσινά! 1/2 κ. θαλασσινά βρασμένα απο πριν, χταπόδι, καλαμάρια, σουπιές ή μύδια ωμά (κατα προτίμηση), μπορούμε και με …
Η μαμά Χρύσα προτείνει μια μοναδική συνταγή όλο άρωμα και γεύση! Τα υλικά μας: 400 γρ. ντομάτες ώριμες αποφλοιωμένες και …
Υλικά συνταγής 2 φιλέτα παγκάσιους 1 φιλέτο στήθος κοτόπουλο ½ σακκουλάκι μύδια καθαρισμένα 2 καλαμάρια σε ροδέλες 2 πιπεριές κόκκινες …
Υλικά συνταγής 400γρ. ρύζι μακρύκκοκο 1 λίτρο ζωμός κοτόπουλου 800γρ. κοτόπουλο μπούτι (χωρίς κόκκαλο) 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 πράσο ψιλοκομμένο …
Το κλασσικό ισπανικό φαγητό με θαλασσινά.
Υλικά 300 γραμμάρια καλαμαράκια ψιλοκομμένα και καθαρισμένα 300 γραμμάρια γαρίδες καθαρισμένες 3 φλιτζάνια του τσαγιού κίτρινο ρύζι 6 φλιτζάνια του …
ΡΙΖΟΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ ΣΕ ΛΕΥΚΗ ΣΑΛΤΣΑ YΛΙΚΑ : ½ κιλο αναμεικτα θαλασσινα(μυδια, καλαμαρι,καβουρι,κ.λ.π.) 400γρ.ρυζι για ριζοτο η΄καρολινα. ½ ξερο κρεμυδι …
Από τον Βασίλη Ακρίβο Ημέρα προβολής 29/11/2013. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ 400 γρ. γαρίδες 300 γρ. …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 131” 11/11/2013… ΤΣΙΡΜΠΙΡΙ – ΜΑΥΡΟ ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΡΙ
Θα φτιάξετε τoν ζωμό σιγοβράζοντας 2-3 κιλά διάφορα θαλασσινά και καβούκια από αστακό, γαρίδες κλπ. για 40 λεπτά μαζί με …