Αφράτο ραβανί με πορτοκάλι
Αναμειγνύουμε το νερό με την ζάχαρη και τα βάζουμε να βράσουν για 5 λεπτά (από την στιγμή που θα κοχλάζουν). …
Αναμειγνύουμε το νερό με την ζάχαρη και τα βάζουμε να βράσουν για 5 λεπτά (από την στιγμή που θα κοχλάζουν). …
Υλικά 700 γραμμάρια αλεύρι 100 γραμμάρια.καλαμποκέλαιο 80 γραμμάρια ζάχαρη 2 μπεικιν παουντερ 120 γραμμάρια στριμμένο χυμό πορτοκαλιού 250 γραμμάρια νερό …
Αυτή τη συνταγή την έμαθα από τον πατέρα μου και από τότε δεν την αλλάζω με καμία άλλη….
Υλικά Φύλλο κρούστας 1 πακέτο λεπτό Καλαμποκέλαιο 100 – 150 ml περίπου για άλειμμα Ηλιέλαιο για το …
ΥΛΙΚΑ: 1 ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ 1 ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΦΑΡΙΝΑ 1 ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ 1 ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ …
Yλικά για ένα μεγάλο τετράγωνο ταψί η το μεγάλο μακρόστενο ταψί pyrex 6 αυγά 1 πακέτο σιμιγδάλι χοντρό (500 γρ) …
Η σημερινή γλυκιά σιροπιαστή πίτα, η πατσαβούρα, έρχεται από την Βόρεια Ελλάδα φτιάχνεται πανεύκολα, μυρίζει υπέροχα και θα την λατρέψετε!
Αλλο ενα αγαπημενο γλυκακι αλλα νηστισιμο αυτη την φορα που μπορειτε να το φτιαξετε και εκτος νηστειας τα ροξακια….μου τα …
Τι θα χρειαστούμε: 1/2 βούτρο λιωμένο ή 1 φλιτζάνι του τσαγιού καλαμποκέλαιο 6 αυγά 1 1/2 φλιτζάνι αλεύρι 1 μπέικιν …
3 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 φλυτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο 2 κ.σ. ξύδι 1 κούπα νερό αλεύρι για …
Ενα τέλειο γλυκάκι απλά και εύκολα! Yλικά Αλεύρι φαρίνα – 2 1/2 ποτήρια νερού Βούτυρο – 4 κουταλιές σούπας Μαγιά …