Πιροσκί με κιμά
Τα φτιάχνω εδώ και χρόνια αυτά τα πιροσκί, μα δεν μπορώ να ξεχάσω την πρώτη φορά. Το ζυμάρι είναι πολύ …
Τα φτιάχνω εδώ και χρόνια αυτά τα πιροσκί, μα δεν μπορώ να ξεχάσω την πρώτη φορά. Το ζυμάρι είναι πολύ …
Μου αρέσουν τα περίεργα και ιδιαίτερα, το έχω ξαναπεί. Λυπάμαι πολύ που δεν γράφει πουθενά ποιός είχε την ιδέα γι …
Υλικά: Για τα κεφτεδάκια: 500 γρ κιμά μοσχαρίσιο ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελ Σκόρδο ψιλοκομμένη 2 αβγά Λίγο μαϊντανό …
Τα μεταμεσονύχτια μαγειρέματα τελικά έχουν άλλη γλύκα. Ιδίως αν πετύχει το εγχείρημα. Οι τραγανές μπουκιές κανέλας γεννήθηκαν από τα αντίστοιχα …
Αγαπημένο χειμερινό λαχανικό χαρίζει αναμνήσεις κυριακάτικης θαλπωρής. Προσθέστε σταφίδες και καρύδια για να απογειώσουν τις εναλλαγές στις υφές μεταξύ των …
Γλυκοπικάντικη μεξικάνικη
Αγαπημένη συνταγή από την περιοχή της Πελοποννήσου. Καλαματιανά λουκάνικα με φλούδες από πορτοκάλι και κρασί, καπνισμένα στο τζάκι με τα …
Εύκολα ρολάκια κανέλας με τα αγαπημένα μας φρούτα του δάσους με την υπόξινη γεύση και τα όμορφα χρώματα. Φτιάχνονται εύκολα …
Τσικνοπέμπτη σήμερα και γιορτάζουμε με μια λαχταριστή Μεξικάνικη συνταγή που λέγεται carnitas (όπου carne=κρέας) και είναι το Μεξικάνικο ξαδερφάκι του …
Κάθε φορά που βλέπω κάστανα το πρώτο που σκέφτομαι είναι τα ζεστά κάστανα από την φουφού του καστανά. Έξι-εφτά καυτά …
Μια υπέροχη κιμαδόπιτα με ιδιαίτερο συνδυασμό υλικών που ταιριάζει τέλεια σαν πρώτο πιάτο στο γιορτινό τραπέζι σας, αφού η γέμιση …
…
Τα μικρά κεφτεδάκια κοκτέιλ είναι μαλακές, κρεάτινες, μυρωδάτες μπουκιές, γυαλισμένες από την γλυκοπικάντικη σπιτική σάλτσα μπάρμπεκιου. Είναι πολύ-πολύ αφράτα, ζουμερά …
Συναντάμε τα φυτά κάπαρης να φύονται ελεύθερα στη φύση. Είναι ένα μαγευτικό φυτό που αναπτύσσεται σε μέρη με πλήρη ηλιοφάνεια …
Μία γρήγορη συνταγή με βάση το κότοπουλο, φρέσκα μπιζελάκια και κόκκινη πιπεριά!
Vegan Σουτζουκάκια με κιμά από φακές.
ΥΛΙΚΑ για την ζύμη 4 κούπες αλεύρι κίτρινο σταρένιο το ψιλό 1 κούπα γάλα 1κούπα φυτικό λάδι 1 αυγό 1 …
Σε ποιον δεν αρέσουν οι κεφτέδες??Όταν μάλιστα είναι βουτηγμένοι σε μια μυρωδάτη σαλτσούλα και μαγειρεύονται μαζί με πατατούλες γιαχνί, δίνουν …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ1 μικρή στρόγγυλη μυζήθρα ανάλατη ( 550-650 γρ. )1 αβγό2 βανίλιες1/2 κ. γλ. κανέλα (προαιρετικά)1/2 κιλό φύλλο κρούστας125 γρ. …
Φυσικά εκείνο το trend των προηγούμενων χρόνων, που συνεχίζει ακάθεκτο, είναι η φέτα τυλιγμένη σε φύλλα κρούστας, συνήθως στο τηγάνι, …