Ο φρέσκος τόνος στην Ελλάδα είναι πονεμένη ιστορία. Και είναι κρίμα, γιατί έχουμε υπέροχο τόνο στη χώρα μας, στον οποίο …
Συνταγές με κανέλα για Ψάρια
-
-
Είναι ποντιακή συνταγή, χαμψία λέγονται οι γαύροι στα ποντιακά, εξ ου και το χαμψοπίλαφο. Πιο πολύ μανούρα έχει το φιλετάρισμα …
-
Ο Αλέξανδρος βρήκε λαχταριστές σκορπίνες στην Τήνο και με ρώτησε πως να τις κάνει γιουβέτσι. Του έστειλα την συνταγή και …
-
Πανεύκολο, γρήγορο και νοστιμότατο. 1 κιλό βάτο (καλά πλυμένο) 800 γραμμάρια κρεμμύδια για στιφάδο 1 κονσέρβα κονκασε ντομάτας 3 κουταλιές …
-
Για κάποιον ο οποίος ασχολείται με τη μαγειρική και του αρέσει να πειραματίζεται, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να …
-
Παραδοσιακή συνταγή από τις Σπέτσες Υλικά 4 φιλέτα από λευκόσαρκο ψάρι ( συναγρίδα, σφυρίδα, μπακαλιάρος) 200γρ περίπου η φέτα Χυμό …
-
2 πακέτα φιλέτο σαρδέλας φρέσκο STELLA MARE 150 γρ. αλεύρι ελαιόλαδο για τηγάνισμα αλάτι, πιπέρι φρέσκια ρίγανη για το γαρνίρισμα …
-
Υλικά 1 φιλέτο μπακαλιάρου 1000 gr. κρεμμυδάκια για στιφάδο 10 δαμάσκηνα ξερά 1 κουταλάκι του γλυκού τοματοπελτέ 200 gr. ντοματάκια …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Το ψάρι πανγκάσιους είναι πολύ νόστιμο. Μπορείτε να το φτιάξετε τηγανητό, ή ψητό χωρίς να χάνει τίποτα από τη νοστιμιά …
-
Συστατικα 1 σακουλακι μπαμιες 1 σακουλακι φιλετα μπακαλιαρου 1 μεγαλο κρεμμυδι 1 σκελιδα σκορδο λιγο ελαιολαδο αλατι πιπερι ριγανη κανελα …
-
800 γρ. μπακαλιάρος παστός 500 ml. ελαιόλαδο 200 γρ. αλεύρι ξύλο κανέλας 200 γρ. μέλι 1 φύλλο δάφνης 250 ml. …
-
Υλικά 4 φιλέτα βακαλάο (450γρ σύνολο) 6 κουταλιές ελαιόλαδο 1 κουταλιά κουρκουμά 1 κουταλιά κύμινο 1 κουταλάκι καπνιστή πάπρικα 1/2 …
-
Περνώντας από τη λαϊκή αγορά τις προάλλες, περάσαμε και από τον πάγκο του ψαρά μας, ο οποίος μεταξύ άλλων είχε …
-
Υλικά 2 φέτες σφυρίδα ½ κιλό κρεμμύδια κοκκάρια 1 σφηνάκι ξύδι βαλσάμικο 2 φρέσκιες ντομάτες 1 ποτήρι μαυροδάφνη κονιάκ ελαιόλαδο …
-
Υλικά 1/4 φλ. ελαιόλαδο 900 γρ. φιλέτα από σφιχτό λευκό ψάρι (ξιφίας, σφυρίδα, λαβράκι ή βακαλάος) 4 κρεμμύδια κομμένα σε …
-
Ο βακαλάος ή μπακαλιάρος είναι ψάρι του γένους Γάδος (Gadus) της οικογένειας των γαδιδών. Είναι ψάρι που εκτιμάται πολύ για …
-
Δε χρειάζεται να καθαρίσετε το ψάρι από τα κόκαλα! Σε 10 λεπτά έχετε μια πολύ εύγευστη σούπα που θα σας …
-
Νοστιμότατο φαγάκι, μπορεί να προσφερθεί σαν κύριο γεύμα με μια ωραία πράσινη σαλάτα. Μπορούμε όμως ωραιότατα να το παρουσιάσουμε και …