Φακόρυζο με κόκκινες φακές
Από τότε που έμαθα τις κόκκινες φακές, τα όσπρια απέκτησαν άλλο νόημα. Και με αυτή τη συνταγή αποκτά άλλο νόημα …
Από τότε που έμαθα τις κόκκινες φακές, τα όσπρια απέκτησαν άλλο νόημα. Και με αυτή τη συνταγή αποκτά άλλο νόημα …
Ένα από τα πλέον γνωστά πιάτα της ισπανικής κουζίνας είναι η παέγια. Προέρχεται από τη Βαλένθια της Ισπανίας και οι …
Μια ωραία ιδέα για το τραπέζι μας, που χάρη στην ύπαρξη των λαχανικών το ρύζι μετατρέπεται από συνοδευτικό σε κυρίως …
Ακόμη ένα πεντανόστιμο ριζότο με “φρούτα της θάλασσας” : φρέσκιες γαριδούλες και βόνγκολε δυστυχώς όχι φρέσκιες, αλλά από κονσέρβα πού …
Έμπνευση της στιγμής για να μεταλλάξω το πρασόρυζο σε κάτι που θα απολαύσει και ο καλός μου! 500 γρ. ρύζι …
Υλικά: 1,5 κιλό λάχανο χοντροκομμένο 2 πράσα κομμένα σε ροδέλες 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες 4 μεγάλες ντομάτες ψιλοκομμένες …
Το πιάτο που φτιάξαμε σήμερα είναι από τα πιο εύκολα στην παρασκευή. Δεν απαιτεί καμία ιδιαίτερη τεχνική, δεν περιέχει κανένα …
Είναι δυνατόν ένα φαγητό να συνδέει δυο γενιές με μιαν άλλη ενδιάμεσα;…Εδώ και μέρες τριγυρνούσε στο μυαλό μου ο συνδυασμός …
Σίγουρα το πρώτο πράγμα που σε εντυπωσιάζει σε αυτό το ριζότο είναι το χρώμα του! Το μώβ λάχανο του δίνει …
Ρύζι στον φούρνο με κρεμμύδι και γραβιέρα!!!
1 γλυκοπατάτα 1/4 κουταλάκι καπνιστή πάπρικα 1/4 κουταλάκι αλάτι 1/4 κουταλάκι πιπέρι 4-5 κουταλιές ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο …
Το γνωστό σε όλους ρεβυθόρυζο με μικρές παραλλαγές που το απογειώνουν!!