Μπιτοκ αλά ρους (Bitoque a la russe)
Συστατικά 6 φετες τυρί γκούντα Υλικά (συνοδευτικό): 4 μεγάλες πατάτες Αλάτι και πιπέρι Λίγο ελαιόλαδο 1 λεμόνι το χυμό του …
Συστατικά 6 φετες τυρί γκούντα Υλικά (συνοδευτικό): 4 μεγάλες πατάτες Αλάτι και πιπέρι Λίγο ελαιόλαδο 1 λεμόνι το χυμό του …
Υλικά 800 γ. – 1 κ. χωριάτικο λουκάνικο 2 ντομάτες μεγαλούτσικες 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια 2 κολοκυθάκια 250 γ. κεφαλοτύρι …
Υλικά 4 άτομα 600 γρ. μοσχάρι γάλακτος…
Κυριακάτικο φαγητό για όλη την οικογένεια απλό αλλά τοσο διαφορετικό. Από τα πιο ωραία φαγητό. Μέτριο σε δυσκολία 45 λεπτά …
Ένα σνίτσελ όλο γλύκα και ζουμερή νοστιμιά!!!Πως φτιάχνουμε τα σνίτσελ μας.Αλατοπιπερώνουμε τα σνίτσελ.Σ’ένα βαθύ πιάτο χτυπάμε το αυγό και βουτάμε …
Ένα όμορφο, λαχταριστό και λίγο διαφορετικό Ρολό Κιμά κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις με το που θα εμφανιστεί στο τραπέζι. Γεμισμένο …
Τα κεφαλάκια ανήκουν στην κατηγορία των φαγητών που ή σου αρέσουν πολύ ή ούτε που να ακούσεις. Αν ανήκεις στη …
Υλικά 1,2 κ. χοιρινό σε κομμάτια 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο 2 μέτριες ντομάτες 1 πιπεριά Φλωρίνης …
Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμείς οικογενειακώς λατρεύουμε το ρολό. Είναι ένα νόστιμο κρέας που μας δίνει την ευκαιρία να …
Υλικά 1 κ. χοιρινό μπουκιές 2 πράσα 2 μικρά – μέτρια κρεμμύδια 3 πολύχρωμες πιπεριές 1 φ. τσαγιού κρασί 300 …
Είμαι σίγουρη ότι θα σας αρέσει αυτό το πιάτο, το οποίο το προτείνω ανεπιφύλακτα για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, …
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού και σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων αναμένεται το Σαββατοκύριακο να κάνει κρύο και να …
ΥΛΙΚΑ: 1,5 κιλό χοιρινό κρέας 250 γρ. κεφαλοτύρι κομμένο σε μεγάλους κύβους 1 ντομάτα κομμένη σε χοντρές φέτες 1 πιπεριά …
Για το Κυριακάτικο τραπέζι αυτής της βδομάδας θα φτιάξουμε ένα διαφορετικό ογκρατέν από τα συνηθισμένα! Το κλασικό κοκκινιστό μοσχαράκι με …
500 γραμ.κιμά 4 κουταλιές της σούπας τριμμένη φρυγανιά 3 φρυγανιές βρεγμένες και στιμμένες καλά 1 αβγό 1 κουταλάκι κοφτό του …
Για γέμιση σε ψωμί ή σκέτη, είναι όνειρο!
Αυτός είναι ένας λίγο διαφορετικός τρόπος, για να μαγειρέψουμε το κουνέλι μας και να το κάνουμε πάρα πολύ νόστιμο. Το …
Δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο που να μην του αρέσουν οι τηγανιτές μπριζόλες. Για τους περισσότερους μάλιστα, είναι και το αγαπημένο …
“Η απόλαυση του σουλτάνου”
Όταν η γιαγιά μου φοβόταν ότι το κρέας ήταν σκληρό, για να είναι σίγουρη για το αποτέλεσμα, το έφτιαχνε συνήθως …