ΣΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΡΙΚΟΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ // TORTA DI MELE AL CIOCCOLATO
Μπορεί να μην τρελαίνομαι γιά τα μήλα ως φρούτα, έχω όμως μία ιδιαίτερη αδυναμία στις μηλόπιτες (αυτό νομίζω πως το …
Μπορεί να μην τρελαίνομαι γιά τα μήλα ως φρούτα, έχω όμως μία ιδιαίτερη αδυναμία στις μηλόπιτες (αυτό νομίζω πως το …
Υλικά για το κέικ 500 γρ αλεύρι τύπου φαρινάπ (κοσκινισμένο) 250 γρ βούτυρο 100 ml φρέσκο γάλα 100 ml φρέσκο …
Υλικά 1 πακέτο φύλλο για πίτες 500lm γάλα 2 κρόκοι αυγών 4 κ.σ. σιμιγδάλι ψιλό 6 κ.σ. φρέσκο βούτυρο 1 …
Υλικά: Για την κασιόπιτα 6 αυγά 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη 1 φλ. τσαγιού παξιμάδια χαρουπάλευρου τριμμένα (μπορείτε να βάλετε φρυγανιά) …
Υλικά της συνταγής μας 1 πακέτο φύλλο Βηρυτού 1 λίτρο γάλα πλήρες 1 κρέμα γάλακτος 35% 250 γρ. 3 αυγά …
Κάποια στιγμή συγκεντρώθηκαν όμως στο ψυγείο μου διάφορα υλικά τα οποία έπρεπε να καταναλωθούν άμεσα και αν ήταν δυνατόν συνδυασμένα …
ΥΛΙΚΑ 1 πακέτο φύλλο για πίτες 500lm γάλα 2 κρόκοι αυγών 4 κ.σ. σιμιγδάλι ψιλό 6 κ.σ. φρέσκο βούτυρο …
1 συσκευασία αφράτα κρουασάν βουτύρου της alfa 6 αβγά 150 γρ. μαύρη ζάχαρη 1 γάλα εβαπορέ 400 γρ. 2 κ.σ. …
Μια μηλόπιτα που κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις!Είναι κέικ και είναι πεντανόστιμο! Είναι μια από τις πιο πετυχημένες συνταγές της μητέρας …
Πολλά χρόνια τώρα,ανακάλυψα οτι είναι ο δικός μου τρόπος για να κρατώ,να αποθηκεύω,να προσεγγίζω στιγμές που έχουν βουτήξει μακριά στο …
Οι Έλληνες της Μικρασίας έφεραν μαζί τους το μυστικό για το μοναδικό, κριτσανιστό φύλλο της μπουγάτσας. Και οι Θεσσαλονικείς το …
Μετά από την καταπληκτική μπουγάτσα κρέμα-σοκολάτα, τώρα και σε ατομική μπουγάτσα με δύο κρέμες, και δύο σοκολάτες. Με μια κρέμα …
Η τόρτα τενερίνα είναι ένα παραδοσιακό γλυκό απο την Φερράρα. Πλούσια σοκολατένια γεύση, με μαλακή, σχεδόν κρεμώδη καρδιά και καλυμμένη …
Υλικά: 4 φύλλα για πίτα λεπτά (χειροποίητα ή έτοιμα) 2 φέτες τριμμένο ψωμί του τοστ σε ψίχουλα 5 αχλάδια ψιλοκομμένα …
Υλικά Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 10 κουταλιές της σούπας Μήλα 10 τεμ. Ζάχαρη 200 γρ. Βανίλιες σε σκόνη 2 …
Λαχταριστή μπουγάτσα με σοκολατένια γεύση! Total Time: 60Λεπτά Χρόνος προετοιμασίας: 20Λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 40Λεπτά Γάλα – 1 λίτρο Βούτυρο – …
Εύκολο και πολύ γευστικό! Υλικά Βούτυρο – 250 γρ Αλεύρι – 250 γρ για όλες τις χρήσεις Ζάχαρη – 250 …
Σήμερα το Ελληνικό Χρέος στη Γαστρονομία προτείνει μια δαμασκηνόπιτα με ξηρούς καρπούς επικαλυμμένη με ένα λαχταριστό γλάσο σοκολάτας! Δοκιμάστε αυτή …