Υπέροχη σάλτσα για ψητή γαλοπούλα
Όταν μαγειρεύεται η γαλοπούλα συνήθως χρειάζεται γύρω στη μισή ώρα για να «ξεκουραστεί» σε θερμοκρασία δωματίου, ώστε να κόβεται εύκολα. …
Όταν μαγειρεύεται η γαλοπούλα συνήθως χρειάζεται γύρω στη μισή ώρα για να «ξεκουραστεί» σε θερμοκρασία δωματίου, ώστε να κόβεται εύκολα. …
Μια συνταγή για σπιτικό ζωμό βοδινού ιδανικό να αρωματίσουμε κρεατόσουπες και οτιδήποτε φαγητό με κρέας. Λίγα μυστικά ακόμα Ιδανικός ζωμός …
Αν θέλουμε μια εύκολη, πολύ νόστιμη, γρήγορη και ιδιαίτερη σάλτσα, για τα ζυμαρικά μας, αυτή εδώ, με χωριάτικα λουκάνικα είναι …
Ιδανική μαρινάδα και για τα χωριάτικα κοτόπουλα, που είναι πιο σκληρά και με πιο έντονη μυρωδιά. Βάζουμε όλα τα υλικά …
Μοστάρντα είναι καρύκευμα -σάλτσα που μας έρχεται από την Ιταλία και παρασκευάζεται από φρούτα με προσθήκη αιθέριου έλαιου σιναπιού και …
Υπέροχη σάλτσα λαχανικών που θα εντυπωσιάσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Συνοδεύει τέλεια ότι ζυμαρικό θέλετε, ακόμα και ρύζι.
Μια ημίγλυκη σάλτσα σύκων με πολλές χρήσεις Τα σύκα φέτος είναι πολλά. Ανάμεσα στ’ άλλα, μεθύσαμε και κάμποσα απ’ …
Ένα μαριναρισμένο κρέας αποκτά ιδιαίτερη γεύση από τα υλικά της μαρινάδας και γίνεται πιο μαλακό και νόστιμο. Εδώ θα σας …
Κάποιες συνταγές μόλις τις «πάρει» το αυτί ή το μάτι σου νομίζεις οτι δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον…Μια από αυτές είναι …
Απλή μαρινάδα με κρασί για κρέας. 1 φλ. κρασί 1/4 φλ. ξύδι 1/4 φλ. ελαιόλαδο 1 φύλλο δάφνης λίγους κόκκους …
Η πιο εύκολη σάλτσα ντομάτας που θα φτιάξετε χωρίς να παιδεύεστε να ξεφλουδίζετε και να ξεσποριάζετε ντομάτες.