Λαχταριστό εκμέκ κανταΐφι
Υλικά: Για το κανταΐφι 450 γρ φύλλο κανταΐφι 170 γρ βούτυρο γάλακτος (λιωμένο) 80 γρ φιστίκια Αιγίνης Για την κρέμα …
Υλικά: Για το κανταΐφι 450 γρ φύλλο κανταΐφι 170 γρ βούτυρο γάλακτος (λιωμένο) 80 γρ φιστίκια Αιγίνης Για την κρέμα …
Υλικά250 γραμμάρια φύλλο καταΐφι 100 γραμμάρια φρέσκο βούτυρο λιωμένο Φιστίκι Αιγίνης θρυμματισμένο για πασπάλισμα (εναλλακτικά φιλέ αμυγδάλου) Για τη σαντιγί …
Η συνταγή για ένα εύκολο, παραδοσιακό γλυκό που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε στο σπίτι. Διαφορετικό γαλακτομπούρεκο με ρυζάλευρο. Θα ξετρελάνετε …
Τώρα το πασχα οτι πρεπει να αξιοποιήσουμε το τσουρέκια που περισσεύει…
Απο τα καλύτερα Εκμέκ που έχω φάει και που μένοντας στο ψυγείο, γίνεται ακόμα πιο υπέροχο παραμένοντας η κρέμα του …
Σοκολατένια ζύμη σκέτος αφρός, λουσμένη σε ελαφρύ σιρόπι με βάση το λικέρ Cointrau (πορτοκάλι &καφές), σερβίρεται με υπέροχη μους πικρής …
Ομολογώ ότι δεν ήξερα πως έπρεπε να μεταφράσω το budinone senese ή torta di riso senese; τελικά επέλεξα να το …
Είναι μια τέλεια συνταγή τη πήρα από μια ομάδα μαγειρικής και την έφτιαξα για πρώτη φορά!!!!!!!!!…
Υλικά Φύλλα κρούστας κρέμα σαντιγί φιστίκι Αιγίνης Υλικά κρέμας 1 λίτρο γάλα 1 βανίλια 300 γραμμάρια ζάχαρη 4 κρόκους αυγών …
ΥΛΙΚΑΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ300 γρ νερό500 γρ ζάχαρη Sugar1 κτσ λεμόνι lemonΒάση300 Κανταϊφι150 βούτυρο butter ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ1Λιτρο γάλα milk6 κρόκοι …
Ένα μοναδικό γλυκό κατευθείαν από τα βιβλία του Βυζαντίου μας γυρίζει σε κάποιες άλλες γευστικές εποχές…..
Εξαιρετικα,φανταστικα,θεικα,πεντανοστιμα τριγωνα πανοραματος… Εσεις απλα δοκιμαστε τα.. Δικα σας!!!
Από τα πιό λαχταριστά γλυκά ταψιού !!!
Τα πιο νόστιμα Τρίγωνα Πανοράματος θα τα βρεις προφανώς στην Θεσσαλονίκη. Δεν είναι από τα κλασικά, παραδοσιακά γλυκά που κάνουμε …
Υλικά 1 πακέτο φύλλο κρούστας για γλυκά 200 γρ βούτυρο Υλικά για την κρέμα 1 λίτρο γάλα 1 κλωνάρι φρέσκιας …
Έβαλα το νόμισμα της Βασιλόπιτας σε ένα υπέροχο γλύκισμα!
Εκμέκ όμορφο, λαμπερό και πεντανόστιμο, ως είθισται να είναι τα γλυκά μας τις γιορτινές ημέρες! Εορταστικό, μιας και σήμερα είναι …
Ένα αλιώτικο εκμέκ κανταίφι.. Υλικά: 300γρ κανταίφι 5 κ.σ. Flora βούτυρο Για το σιρόπι: 3 κούπες νερό 2 κούπες ζάχαρη …
ΥλικάΓια την κρέμα 700 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 300 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά 1 πορτοκάλι, το ξύσμα του …
Για τη βάση 500 γρ. κανταΐφι 125 γρ. βούτυρο Για την κρέμα 1 λίτρο γάλα 3,5% λιπαρά …