Σολομός με κρεμώδη σάλτσα
Για τη σάλτσα Λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το πολύ ψιλοκομμένο κρεμμύδι για λίγα λεπτά να μαλακώσει, φροντίζοντας όμως να …
Για τη σάλτσα Λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το πολύ ψιλοκομμένο κρεμμύδι για λίγα λεπτά να μαλακώσει, φροντίζοντας όμως να …
μελανούρια λάδι 1 λεμόνι ρίγανη αλάτι πιπέρι Υλικά : 3 μερίδες Εκτέλεση Καθαρίζουμε τα ψάρια Τα πλένουμε Αλατοπιπερώνουμε Στη συνέχεια …
Εύκολο και νόστιμο πιάτο σε ελάχιστο χρόνο! Όταν τα παιδιά στο σπίτι είναι μικρά, φροντίζει κανείς το ψαρικό της εβδομάδας …
Ομολογώ ότι ενώ ο καπνιστός σολομός μου αρέσει πάρα πολύ, όταν επρόκειτο να τον κάνω στο τηγάνι ή στον φούρνο, …
1 φύλλο υγράλατο μπακαλιάρο φιλέτο 2-3 πατάτες 3-4 καρότα 2-3 κολοκυθάκια 2 ξερά κρεμμύδια 1 μεγάλο λεμόνι 1 κ σούπας …
1 κιλό ουρίτσες πεσκανδρίτσας ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 1 κ.σ. μουστάρδα 2 πιπεριές πράσινες …
Ένα εξαιρετικό πιάτο με σολομό και μια υπέροχη σαλάτα φινόκιο! Απολαύστε το με την πρώτη ευκαιρία!
Νομίζω το έχω ξαναπεί… δυστυχώς στο σπίτι μας, το ψάρι δεν είναι κάτι που τρώμε πολύ συχνά. Κανένας από την …
Η παρακατω συνταγη εχει προβληθεί στην εκπομπή chaif on air 27-3-2017. Την εχω δοκιμασει κανοντας καποιες παραλλαγές και παραλείψεις.
Και για αυτούς που θέλουν το μπάρμπεκιου πιο υγιεινό, ψήνουμε ψαράκια. Εγώ δεν βγάζω τα λέπια και γίνονται πολύ πιο …
Αν ψάχνετε για ένα ελαφρύ γεύμα θα λατρέψετε αυτή τη συνταγή για σολομό στο φούρνο με λαχανικά!
Ο φρέσκος τόνος στην Ελλάδα είναι πονεμένη ιστορία. Και είναι κρίμα, γιατί έχουμε υπέροχο τόνο στη χώρα μας, στον οποίο …
Η υπέρβαση του τηγανητού ψαριού στο σπίτι μας είναι αυτή της τηγανητής πέστροφας όχι συχνά βέβαια, ευτυχώς δεν τις βρίσκω …
Υγιεινές, πεντανόστιμες και με μοναδικό άρωμα!
Αυτή η συνταγή για Φιλέτο Τσιπούρας με Σάλτσα Λεμονιού και Κάπαρη θα σας μείνει αξέχαστη! Το ψάρι μεταμορφώνεται πραγματικά και …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ 1 μεγάλο τονάκι βάρους περίπου 1500-1800 γρ. (το δικό μου ζύγιζε 1650 γρ.) 1 …
Οδηγίες Καθαρίζουμε και πλένουμε το σπανάκι. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το ξερό κρεμμύδι. Βάζουμε το λάδι να …
Φαγητό παραδοσιακό της Κέρκυρας, ψάρι με λευκή σάλτσα. Μια εναλλακτική πρόταση για το ψάρι! Λίγα μυστικά ακόμα Αυτό το φαγητό …
Μια συνταγή που την έμαθα πρίν χρόνια απο έναν παππού ψαρά ο οποίος μου είπε,βάλε πατάτες σε ένα ταψάκι και …
O Σολομός Φλορεντίν είναι μια κλασική, διεθνώς γνωστή συνταγή για σολομό που περιέργως, ελάχιστα χρησιμοποιείται στην Ελλάδα. Ο χαρακτηρισμός Φλορεντίν… …