Γλυκό με ινδοκάρυδο -υπέροχο !!!
Υλικά:Για το παντεσπάνι 2 αυγά 200ml γάλα 100ml λάδι 100γρ.ζάχαρη 200γρ.αλεύρι 1 κουταλάκι baking powder 2 κουτ.σούπας κακάοΓια την κρέμα …
Υλικά:Για το παντεσπάνι 2 αυγά 200ml γάλα 100ml λάδι 100γρ.ζάχαρη 200γρ.αλεύρι 1 κουταλάκι baking powder 2 κουτ.σούπας κακάοΓια την κρέμα …
Υλικά συνταγής για τα τρουφάκια 200γρ. ζαχαρούχο γάλα 100γρ. μαργαρίνη λιωμένη 200γρ. ινδοκάρυδο 2-3 κ.σ. αμύγδαλο τριμμένο για την επικάλυψη …
Υλικά 80 γρ. καλαμπόκι βούτυρο αγελάδας 300 γρ. λευκή σοκολάτα, λιωμένη σε μπεν μαρί ή φούρνο μικροκυμάτων Επικάλυψη 500 γρ. …
Τα Χριστούγεννα θέλουν και τα “χιονισμένα” τους τρουφάκια! Υπέροχα είναι και τα σοκολατένια αλλά ας φτιάξουμε και μερικά πανεύκολα, πολύ …
Υλικά για 50 τρουφάκια 600 γραμμάρια λευκή σοκολάτα ψιλοκομμένη 2 φλιτζάνια ινδική καρύδα τριμμένη ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 1 λεμόνι …
Τολμώ να πω ότι ήταν ένα από τα νοστιμότερα και πιο ευπαρουσίαστα ποπκορν που έχω φτιάξει. Γιατί και την υπέροχη …
Το γνωστό Ιαπωνικό πιάτο στη γλυκιά του εκδοχή! Είναι ένα ασυνήθιστο -για τις ελληνικές προτιμήσεις- γλυκό, με πολλές παρασκευές, όμως …
Ακόμη ένας σιμιγδαλένιος χαλβάς, αυτή τη φορά εμπλουτισμένος με αμυγδαλάκια και βυσσινάκια, απο το γλυκό που φτιάξαμε την περισυνή άνοιξη! …
Υλικά380 γρ. άσπρη σοκολάτα1/4 της κούπας γάλα εβαπορέ1 κουταλιά λικέρ με άρωμα ινδοκάρυδου1/2 κουταλάκι ξύσμα πορτοκαλιού1/4 της κούπας φιστίκια Αιγίνης …
Ένας χαλβάς διαφορετικός, με απλά υλικά, μια δροσερή σοκολατένια υπόσχεση, με την υφή μιας mousse! Ετοιμάζεται γρήγορα και εύκολα. Είναι μια …
To blondie ή αλλιώς blond brownie (ξανθό brownie) είναι μια πλούσια γλυκιά μπάρα (γνωστή σαν blondie bar) ή μπισκότο (γι …
Φροντίζουμε να φτιάχνουμε απολαυστικά σνακ για τα παιδιά, δίνοντας ερεθίσματα για νέες γευστικές ανακαλύψεις, αλλά και για πρωτότυπες κατασκευές. Υλικά …
Για το παντεσπάνι: 2 αυγά 200 ml γάλα 100 ml λάδι 100 γρ. ζάχαρη 200 γρ. αλεύρι 1 baking powder …