Δαμάσκηνα με ψιχουλιαστή ζύμη (crumble) – Plum crumble
Τις προάλλες σας έλεγα ότι η δαμασκηνιά μας φέτος είχε τρελά κέφια κ μας γέμισε καρπό. Ένας από τους τρόπους …
Τις προάλλες σας έλεγα ότι η δαμασκηνιά μας φέτος είχε τρελά κέφια κ μας γέμισε καρπό. Ένας από τους τρόπους …
1 ανανά 100 ml νερό 100 γρ. ζάχαρη 2 κ.σ. τριμμένο φρέσκο τζίντζερ 1 λέμονγκρας Φλούδες & χυμό από 1 …
400 γρ. νερό ¼ κ.γ. ζάχαρη ¼ κ.γ. αλάτι 200 γρ. βούτυρο Lurpak 280 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις …
500 γρ. φράουλες 80 γρ. ζάχαρη ½ ματσ. δυόσμο 1 λοβό βανίλιας 75 ml σιρόπι 1 ματσ. φύλλα βασιλικού 5 …
Από τον Chef Patissier Δημήτρη Οικονομίδη ,500 γρ. φρέσκα σμέουρα 1 λοβό βανίλιας 100 γρ. ζάχαρη 160 γρ. γάλα 300 …
Από τον Chef Χρυσόστομο Κοντοκώστα ΥΛΙΚΑ ,450 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 50 γρ. χαρουπάλευρο 340 γρ. γάλα 6 …
Από τον Κωνσταντίνο Δαγρυτζίκο 4 αχλάδια 1 λοβό βανίλιας
Το γλυκό αυτό γίνεται το ίδιο νόστιμο και με βανίλιες και με δαμάσκηνα. Το έχω φτιάξει και με τους δύο …