Νηστίσιμη μπουγάτσα Αχαΐας
Καθώς ακούς τη λέξη μπουγάτσα, τα μάτια σου πεταρίζουν από χαρά. Μιλάμε για τη νηστίσιμη μπουγάτσα Αχαΐας και γενικότερα Πελοποννήσου, …
Καθώς ακούς τη λέξη μπουγάτσα, τα μάτια σου πεταρίζουν από χαρά. Μιλάμε για τη νηστίσιμη μπουγάτσα Αχαΐας και γενικότερα Πελοποννήσου, …
Η συνταγή που έφτιαξα σήμερα, είναι πολύ ιδιαίτερη. Αφενός γιατί είναι γλυκό, που δε φτιάχνω συχνά, πολύ απλά γιατί είμαι …
…, νοστιμότατη, νηστίσιμη τάρτα, χωρίς προσθήκη σοκολάτας…Στη πλούσια γέμισή της χρησιμοποίησα σπιτική μαρμελάδα δαμάσκηνο με καστανή ζάχαρη και ήπια γεύση …
Η πιο εύκολη Πατσαβουρόπιτα !
Στην Πάτρα λοιπόν μπουγάτσα λέμε ένα γλυκάκι που ουδεμία σχέση έχει με την κλασική που γνωρίζουν στην υπόλοιπη Ελλάδα με …
Μηλόπιτα χωρίς μίξερ και βούτυρο, πολύ εύκολη.
Είναι μια εύκολη και γρήγορη συνταγή σε μόλις 1 ώρα και 5 λεπτά έχουμε έτοιμη μια υπέροχη μηλόπιτα!
Υλικά 600 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 200 γρ. χονδροσπασμένη καρυδόψιχα 2 κ.σ. κακάο 100 …
Υλικά 1 φλιτζάνι του τσαγιού γάλα 1 και 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη 1 και 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού αλεύρι …
Υλικά 1 ποτήρι σπορέλαιο 1 ποτήρι ζάχαρη 1 1/2 ποτήρι αλεύρι κοσκινισμένο 1 αγελαδίτσα 1 ποτήρι αλεσμένα καρύδια 4 αυγά …
Μετά τα πολλά κέικ ήρθε η επιθυμία μηλόπιτας και πορτοκαλόπιτας.Επιλέγοντας και πάλι συνταγή από το βιβλίο μου του OTOLENGHI the …
Πεντανόστιμη μηλόπιτα διαίτης!! Θρεπτική και πολύ υγιεινή! Με στέβια. 300 γρ. αλεύρι ολικής αλέσεως 100 γρ. αλεύρι σκληρό ή για …
Υλικά συνταγής για τη μηλόπιτα 3 μήλα κομμένα σε κύβους 3 αυγά 1 ποτήρι ζάχαρη 1 ποτήρι αραβοσιτέλαιο 1 ποτήρι …
Μηλόπιτα με καρύδια νηστισιμη και αλλιωτικη!Η πιο εύκολη μηλόπιτα Υλικά 1 φλιτζάνι σπορέλαιο1 ½ φλιτζάνι ζάχαρη6 μήλα ψιλοκομμένα1 ½ κ.σ. …
Η Μυρσίνη Λαμπράκη μάς προτείνει μια υπέροχη συνταγή για ένα αγαπημένο ελληνικό γλύκισμα την μπουγάτσα. ΥΛΙΚΑ Για 12 άτομα 1 …
Πεντανόστιμη πανεύκολη νηστίσιμη μηλόπιτα! Υλικά 1 κούπα σπορέλαιο 2 κούπες ζάχαρη 1/4 κούπας χυμό πορτοκαλιού 1 κ. γ. ξύσμα πορτοκάλι …
Ελαφρύ νόστιμο και υγιεινό γλύκισμα.
Ένα γλυκό, που το έφτιαχναν οι γιαγιάδες μας, στις περιόδους των νηστειών και ειδικότερα τη Σαρακοστή. Εκτός από πολύ νόστιμο, …