Γαρίδες πικάντικες
ΟδηγίεςΒάζουμε το τηγάνι σε μέτρια φωτιά να κάψει, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, την μαργαρίνη, την καυτερή πάπρικα και την γλυκιά να βγάλουν… …
ΟδηγίεςΒάζουμε το τηγάνι σε μέτρια φωτιά να κάψει, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, την μαργαρίνη, την καυτερή πάπρικα και την γλυκιά να βγάλουν… …
Υλικά Γαρίδες 500 γρ καθαρισμένες με ουρά Μύδια 500 γρ ψίχα Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ μέτριο Σκόρδο 2 σκελίες Σέλινο …
700γρ καλαμάρι ολόκληρο Kallimanis 300γρ μακαρόνια ολικής άλεσης 100γρ ντομάτα περασμένη στον τρίφτη 200γρ κρεμμύδι ξερό περασμένο στον τρίφτη 80γρ …
700 γρ. καλαμάρι καθαρισμένο Kallimanis 200 γρ ρύζι μακρύκοκκο 80 ml ελαιόλαδο 200 γρ κρεμμύδι ξερό κομμένο σε μισές ροδέλες …
Νόστιμο μείγμα από γαρίδες τυλιγμένο σε ρολάκια γλώσσας! Υλικά Γλώσσες – 10 τεμ. Γαρίδες μικρές – 300 γρ Χυμό λεμονιού …
Οι γαρίδες μπορούν να αποκτήσουν μια πιο ενδιαφέρουσα γεύση, μαζί με τσίλι, λάιμ και συνοδευόμενες από φρεσκομαγειρεμένες ταλιατέλες.
Από τον Chef Βασίλη Ακρίβο…
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1 1/2 κιλό χταπόδι 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/4 φλ. τσ. ελαιόλαδο 1/2 πακέτο συμπυκνωμένο τοματοχυμό 3-4 φύλλα …