Αφράτο ραβανί με πορτοκάλι
Αναμειγνύουμε το νερό με την ζάχαρη και τα βάζουμε να βράσουν για 5 λεπτά (από την στιγμή που θα κοχλάζουν). …
Αναμειγνύουμε το νερό με την ζάχαρη και τα βάζουμε να βράσουν για 5 λεπτά (από την στιγμή που θα κοχλάζουν). …
ΥΛΙΚΑΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ300 γρ νερό500 γρ ζάχαρη Sugar1 κτσ λεμόνι lemonΒάση300 Κανταϊφι150 βούτυρο butter ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ1Λιτρο γάλα milk6 κρόκοι …
Υλικά 1 κιλό κανταΐφι 1 πακέτο βούτυρο Σιρόπι 1 κιλό ζάχαρη 1 κιλό νερό λίγο λεμόνι χυμό Κρέμα 2 λίτρα …
Ένα σιρόπι που κανονικά θα μέλωνε μελομακάρονα, μια συσκευασία κανταΐφι που θα γινόταν κανταΐφι με καρύδια, λίγα καβουρδισμένα αμύγδαλα που περίσσεψαν από …
3 αυγά 1 φλ. γάλα 1 φλ. σπορέλαιο 1 φακελάκι μπέκιν πάουντερ 1 κ. σούπας ξύδι 1/2 κ. γλυκού αλάτι …
ΥΛΙΚΑ 1,200ml γάλα 2φλ ζάχαρη 1φλ νισεστές (ή 1φλ μισό μισό σιμιγδάλι και νισεστές) 3 αυγά 1κσ γεμάτη βούτυρο ΣΙΡΟΠΙ …
Σιροπιαστά από τώρα για την Λαμπρή. ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ 1 ποτύρι νερό 1 ποτύρι ζάχαρη 1 κ.γ γλυκόζη φλούδα …
Ένα διαφορέτικο ραβανί με καταπληκτική κρέμα! Υλικά 3 αυγά 12 φλυτζάνι του τσαγιού σπορέλαιο 12 φλυτζάνι του τσαγιού γάλα 34 …
Ένα θεικό γαλακτομούρεκο με αφράτη κρέμα, τραγανό, και με σιρόπι όσο ακριβώς χρειάζεται χωρίς να σε λιγώνει. Απ όσες συνταγές …