Πανετόνε (Panettone) στον αρτοπαρασκευαστή, της Αντιγόνης
Υπέροχο Panettone χωρίς καθόλου κόπο… αρκεί να υπάρχει στην κουζίνα μας αρτοπαρασκευαστής!
Υπέροχο Panettone χωρίς καθόλου κόπο… αρκεί να υπάρχει στην κουζίνα μας αρτοπαρασκευαστής!
Νόστιμα σταυροψωμάκια, ιδανικά για το πασχαλινό τραπέζι. Η γεύση τους όμως θα σας κερδίσει τόσο που θα τα φτιάχνετε συχνά …
Ένα από τα κλασσικά πλέον γλυκίσματα των Χριστουγέννων είναι και το panettone, το οποίο κατακλύζει, ιδίως τα τελευταία χρόνια, τις …
Ένα πολύ εύκολο και γρήγορο σταφιδόψωμο χωρίς μαγιά που δε χρειάζεται ούτε ζύμωμα, ούτε φουσκώματα. 450 γρ αλεύρι 250 ml …
Τα Mince Pies είναι το κλασικό γλυκό των Χριστουγέννων για τους Βρετανούς, στην ίδια λογική που εδώ έχουμε τους κουραμπιέδες …
Υλικά για 2 φρατζολάκια: 1 φακελάκι ξηρή μαγιά 250 ml ζεστό γάλα 60 γρ. ζάχαρη άχνη και 2 κ.σ. για …
Πολύ γευστικό, γλυκό ψωμάκι με γέμιση φρούτων ή γλυκών κουταλιού που μας έχουν μείνει στο ντουλάπι.
Το πανετόνε είναι ένα Μιλανέζικο γλυκό που γευστικά κυμαίνεται ανάμεσα σε ψωμί και τσουρέκι. Μια πρώτη εκδοχή της καταγωγής του …
Το γλυκό ψωμί που φτιάχνεται παραδοσιακά τα Χριστούγεννα στην Ιταλία. Νόστιμο και αφράτο θα σας ικανοποιήσει με τη γεύση του!!