Μου φαίνεται και είναι ένα βαρύ φαγητό, όσο και να πεις ότι θα το κάνεις ελαφρύ. Με μελιτζάνες και κολοκυθάκια …
Συνταγές με πελτές
-
cookthebook.blogspot.com
-
Βράζουμε το νερό μας και στη συνέχεια προσθέτουμε το λάδι, τις φακές και το αλάτι και αφήνουμε να βράσουν για …
-
ΑΛΜΥΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Παστίτσιο δεν το λες, μακαρόνια γκρατέν δεν το λες αλλά, στο τέλος τέλος έχει τόση σημασία η ονομασία …
-
Το φαγάκι της Δευτέρας… Μπορεί βέβαια τους περισσότερους/ες αντί για το «γλυκό της Κυριακής» να τους βολεύει καλύτερα «το φαγητό …
-
Δεν έχω λόγια γι’αυτο το πιάτο. Απόλυτα αγαπημένο, από την πρώτη μπουκιά, όταν το δοκίμασα χρόνια πριν, στις Μηλιές στο …
-
Υλικά: 1 κιλό χοιρινό μπούτι ελαιόλαδο 5 κλων Πράσα σε ροδέλες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο σε ροδέλες 3 πατάτες …
-
Ρύζι μπιριάνι ή μπιργιάνι με λαχανικά και οπωσδήποτε Vegan Βiryani, το ινδικό αυτό πιάτο με τις πάμπολλες παραλλαγές, μαγειρεύεται πανεύκολα …
-
Τα όσπρια στο σπίτι το δικό μου, δε λείπουν από το εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής! Πέρα από τα δεδομένα διατροφικά τους …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Το μυστικό βέβαια είναι να βρούμε ντομάτες απο κήπο, απο χωριό, που να ξέρουμε ότι δεν έχουν όλα αυτά που …
-
Μακαρόνια με κιμά! Σε ποιον δεν αρέσουν; Εγώ προσωπικά τα λατρεύω! Τι γίνεται όμως όταν είναι κλειστά τα καταστήματα, έχεις …
-
Οι σούπες προσφέρονται ιδανικά για τις κρύες μέρες, ειδικά αν είναι και πικάντικες όπως η σημερινή! Πιστέψτε με όμως, όταν …
-
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ : Το ιμάμ μπαϊλντί είναι συνταγή της τούρκικης κουζίνας το οποίο επίσης παρασκευάζεται στην Ελληνική, στη Βουλγαρική …
-
Ήρθε επιτέλους η στιγμή να φτιάξω κι εγώ ένα μυδοπίλαφο! Όχι ότι είναι φαγητό που δεν το έχω φτιάξει ξανά, …
-
Υλικά 4 μερίδες 2 μεγαλα κολοκύθια…
-
Ό,τι και να πούμε, μια περιποιημένη μακαρονάδα είναι άλλο πράγμα! Ευτυχώς που τα ζυμαρικά είναι τόσο ευέλικτο υλικό, που μπορούν …
-
Υλικά 1 κιλό μπάμιες-εδώ κατεψυγμένες- 1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο φετάκια λεπτά 2 σκελίδες σκόρδο …
-
Εγώ, το μείγμα το αφήνω περισσότερη ώρα στο ψυγείο. Ετοιμάζω τη σάλτσα αλλά δεν την αφήνω να βράσει. Πρώτα πλάθω …
-
Βρισκόμαστε στα τέλη του Απριλίου, αλλά ήδη ο καιρός μοιάζει με καλοκαίρι! Δεν προσφέρεται, λοιπόν, για βαριά φαγητά, αλλά ούτε …
-
Η μυρωδιά από το άνιθο και το ούζο είναι ένας από τους λόγους για να την δοκιμάσετε! Λίγα μυστικά ακόμα …
-
Μια συνταγή για σμυρνεΐκα σουτζουκάκια που έχω από την πεθερά της αδελφής μου καλονοικοκυρά απο τις παλιές!!…