Φωλιά Κανταϊφιού Με Παγωτό Καιμάκι, Σιρόπι Βύσσινο Και Φυστίκι Αιγίνης!
Χρόνος Προετοιμασίας: 70-80 λεπτάΒγάζουμε από το φούρνο και σιροπιάζουμε κατευθείαν όσο είναι ζεστές με το κρύο σιρόπι. Αφήνουμε να παγώσουν …
Χρόνος Προετοιμασίας: 70-80 λεπτάΒγάζουμε από το φούρνο και σιροπιάζουμε κατευθείαν όσο είναι ζεστές με το κρύο σιρόπι. Αφήνουμε να παγώσουν …
Ο Μάιος έχει μπει δυναμικά και οι καλοκαιρίες του έχουν ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους. Τα παιδιά έχουν ξεθαρρέψει και μας …
Υλικά Άχνη ζάχαρη 100 γρ Κρέμα γάλακτος 500 ml Χυμός πορτοκαλιού 450 ml Ξύσμα πορτοκαλιού από 1 πορτοκάλι Χρώμα ζαχαροπλαστικής …
Απρόσμενα νόστιμο και σίγουρα, όχι η γεύση που περιμένουν οι περισσότεροι.
Μια συνταγή για παγωτό πορτοκάλι ιδανικό για όσους έχουν δυσανεξία στη λακτόζη ή θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό. Όπως κι …
Είναι πολύ αρωματικό, γρήγορο και οικονομικό. 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (400 περίπου γραμ.) 4 πορτοκάλια χυμού μεγάλα ή 5 μικρά
Το παγωτό πορτοκάλι, είναι γεύση μάλλον ασυνήθιστη στην Ελλάδα. Στην Ιταλία είναι σίγουρα πιο δημοφιλές και αποτελεί μια απο τις …
Υλικά 250 γρ. φράουλες Χυμός από μισό πορτοκάλι 2 κουτ. γλυκού χυμός λεμονιού 80 γρ. ζάχαρη άχνη 200 γρ. κρέμα …
Η σαμπάνια έχει ταυτιστεί με τις γιορτές! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την γρανίτα σαμπάνιας σε οποιοδήποτε εορταστικό γεγονός και μη ακόμη …
Όπως πάντα, δεν πρόκειται να σταματήσω να τρώω παγωτό μόνο και μόνο επειδή άρχισαν τα πρωτοβρόχια ή επειδή δεν μπορώ …