Πάστα φλώρα με φρέσκα κεράσια και crumble αμυγδάλου
Και μια που τα κατακόκκινα κεράσια είναι στα καλύτερά τους στην χώρα μας αλλά κι εδώ στο μακρινό Μόντρεαλ υπάρχουν …
Και μια που τα κατακόκκινα κεράσια είναι στα καλύτερά τους στην χώρα μας αλλά κι εδώ στο μακρινό Μόντρεαλ υπάρχουν …
!!Πανεύκο και πεντανόστιμο.Κερδίζει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς αυτή η γλυκιά σοκολατένια πίτα!! Υλικά: 2 φύλλα σφολιάτας 125γρ μαλακό βούτυρο …
Υλικά για στρογγυλή αποσπώμενη φόρμα 18 εκ.: 120 γρ. καρύδια τριμμένα στο μούλτι (πριν γίνουν σκόνη) 25 γρ. αμύγδαλα τριμμένα στο …
Υλικά 250 γρ. Αλεύρι 50 γρ. Άχνη 125 γρ. Βούτυρο 1 αυγό 15 γρ. Γάλα Λίγο αλάτι Για την κρέμα …
Ξεκινάμε γευστικά το Σαββατοκύριακό μας με μια σοκολατένια τάρτα με μπανάνες που θα ενθουσιάσει όλη την οικογένεια. Η σοκολάτα δένει …
Πεντανόστιμο γλυκάκι για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού!
Μια τάρτα πολύ νόστιμη που μπορεί να γίνει και με ροδάκινα. 175 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 85 γρ. …
Υλικά της συνταγής μας 125 γρ. βούτυρο 280 γρ. ζάχαρη άχνη 3 αυγά 1 βανίλια Ξύσμα από ένα μεγάλο λεμόνι …
Υλικά Για τη βάση: 150 γρ. βούτυρο αγελάδος 150 γρ. ζάχαρη άχνη 270 γρ. αλεύρι μαλακό 30 γρ. σκόνη κακάο …
150 γρ. βούτυρο Lurpak 150 γρ. ζάχαρη άχνη 270 γρ. αλεύρι μαλακό 30 γρ. σκόνη κακάο 30 γρ. σκόνη αμυγδάλου …
Μια μηλόπιτα με γεύση και αρώματα! Με σπιτική αμυγδολόπαστα, ζύμη τάρτας και βελούδινη κρέμα. 1 βαζακι μαρμελαδα με φρουτα του …
Έυκολα ταρτάκια απο βάση μπισκότου και κρέμα πατισερί. Γαρνίρουμε με φρούτα εποχής γλασάρουμε με μαρμελάδα ή με ζελατίνη. 300 γραμ.βούτυρο …
Ένα αγαπημένο κλασικό γλυκό που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές παιδιών αποτελεί τη σημερινή μας γευστική πρόταση. Μπορείτε να αντικαταστήσετε …
Αυτή είναι μια εξαιρετική συνταγή τάρτας αμυγδάλου (Bakewell tart) με κρέμα αμυγδάλου που όταν ψηθεί είναι σαν υγρό κέικ. Ας …
Μία μοσχοβολιστή ταρτούλα αποχαιρετώντας (μπουυυυυυυυυυυ=κλάμα γοερό….) το καλοκαίρι! Να μας μείνει η γλύκα της τάρτας τουλάχιστον! Υλικά Για ταψάκι 26 …
Το σημερινό μας γλυκάκι είναι νόστιμο, εύκολο να το ετοιμάσουμε, είναι και νηστίσιμο ώστε να μπορούν να το απολαύσουν και …
Σήμερα μας χάρισε την συνταγή του Παρλιάρου για Linzer Torte, μας εξηγεί την συνταγή, μας συμβουλεύει και μοιράζεται τις φωτογραφίες …
Πεντανόστιμα ταρτάκια με το άρωμα και τη γεύση του αμύγδαλου!
Υλικά 100γρ. αλεύρι μαλακό 100γρ. πούδρα αμυγδάλου 255γρ. ζάχαρη 75γρ. βούτυρο αγελάδος, λιωμένο 4 αβγά 4γρ. μπέικιν πάουντερ 110γρ. κρέμα …