Βενετσιάνικο ρυζόγαλο Παρλιάρου
www.steliosparliaros.gr
Βάζουμε τις σταφίδες μέσα στο κονιάκ και τις αφήνουμε να μουλιάσουν για ένα βράδυ ή για τουλάχιστον μία ώρα. Σε …
Βάζουμε τις σταφίδες μέσα στο κονιάκ και τις αφήνουμε να μουλιάσουν για ένα βράδυ ή για τουλάχιστον μία ώρα. Σε …
Αποκαλυπτική συνταγή που εκπλήσσει πολύ-πολύ ευχάριστα με τα αρώματα, την γεύση και την κρεμώδη της υφή. Δεν έχει καμία σημασία …
Ένα επιδόρπιο ελαφρύ, μαμαδίστικο, δροσερό από το ψυγείο και εύκολο να γίνει μια και με την προσθήκη του κούσταρ (μπορεί …
Καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα! Μετά το χθεσινό σοκ που για δεύτερη φορά χάθηκε ανάρτησή μου χωρίς …
Ένα ρυζόγαλο, ένα απλό ρυζόγαλο της μαμάς μα με την προσθήκη άνθους αραβοσίτου, με πολύ κρεμώδη υφή να λιώνει στον …
Βάλσαμο είναι ένα ζεστό ρυζόγαλο. ‘Όχι όμως οποιοδήποτε ρυζόγαλο, όχι από αυτά τα αδιάφορα έτοιμα, αλλά φτιαγμένο με βούτυρο, κρέμα …