Χαμψοπίλαφο
Είναι ποντιακή συνταγή, χαμψία λέγονται οι γαύροι στα ποντιακά, εξ ου και το χαμψοπίλαφο. Πιο πολύ μανούρα έχει το φιλετάρισμα …
Είναι ποντιακή συνταγή, χαμψία λέγονται οι γαύροι στα ποντιακά, εξ ου και το χαμψοπίλαφο. Πιο πολύ μανούρα έχει το φιλετάρισμα …
Αυτό το « εμβληματικό πιάτο της αθηναϊκής αστικής μαγειρικής» όπως αναφέρει ο γαστρονόμος φέρνει στο μυαλό την παλιά Αθήνα της …
Υλικά 4 φιλέτα γλώσσας κατεψυγμένα 5 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 4 κλωνιά …
Στην χώρα των θαλασσών , των καπεταναίων και των ψαράδων κάθε Ελληνικό σπίτι που σέβεται την παράδοση , μια ψαρόσουπα …
Δε χρειάζεται να καθαρίσετε το ψάρι από τα κόκαλα! Σε 10 λεπτά έχετε μια πολύ εύγευστη σούπα που θα σας …
Υλικά συνταγής 1 κιλό από διάφορα βραστόψαρα 400γρ. γαρίδες (προαιρετικά) 2 καρότα τριμμένα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κρεμμύδι ολόκληρο 1 …