Χοιρινό με δαμάσκηνα
Δεν έχω λόγια γι’αυτο το πιάτο. Απόλυτα αγαπημένο, από την πρώτη μπουκιά, όταν το δοκίμασα χρόνια πριν, στις Μηλιές στο …
Δεν έχω λόγια γι’αυτο το πιάτο. Απόλυτα αγαπημένο, από την πρώτη μπουκιά, όταν το δοκίμασα χρόνια πριν, στις Μηλιές στο …
1 κιλό περίπου μοσχαράκι ελιά ή σπάλα κομμένο σε μικρά ομοιόμορφα κομμάτια. 1 μεγάλο κρεμμύδι λευκό (κομμένο σε μικρά καρέ). 2 …
Το μοσχάρι κυδωνάτο είναι μια Μικρασιάτικη συνταγή, κυρίως των Ελλήνων της Σμύρνης που ήρθε με τους πρόσφυγες στην ηπειρωτική και …
Μια συνταγή πλούσια σε γεύση. Παραδοσιακή φασολάδα με χοιρινό και πράσο. Ιδανική για τους χειμωνιάτικους, κρύους μήνες. Νόστιμη και απολαυστική! …
Μια συνταγή ιδανική για κάθε περίσταση. Γλυκόξινο χοιρινό φιλέτο με ανανά, η απόλυτη νοστιμιά! Το κατάλληλο γεύμα για δείπνο. Δοκιμάστε …
Χριστούγεννα στο τραπέζι σημαίνει ένα καλομαγειρεμένο φαγητό που θα “μιλήσει” στην καρδιά όλων γι’ αυτό σου προτείνω την συνταγή για …
Ένα χειμωνιάτικο νόστιμο και γρήγορο φαγητό.. (Low Carb/keto friendly)…
Κυριακάτικο φαγητό για όλη την οικογένεια απλό αλλά τοσο διαφορετικό. Από τα πιο ωραία φαγητό. Μέτριο σε δυσκολία 45 λεπτά …
Σήμερα, των Θεοφανίων, που τελειώνει η εορταστική Χριστουγεννιάτικη περίοδος, αποφάσισα να σας δείξω πώς μαγείρεψα ελάφι για το μεσημεριανό τραπέζι …
1) 600 γραμμάρια μοσχαρίσιο κιμά 2) 400 γραμμάρια ντοματάκια κονκασέ ψιλοκομμένα 3) 1 κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας 4) 1 μεγάλο …
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι κατάλληλο για βραστό (ποντίκι, ελιά) κομμένο σε μερίδες 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 μεγάλα καρότα χονδροκομμένα …
Υλικά 6 μερίδες 1 1/2 κιλό χοιρινή σπάλα άπαχη 2 κιλά σέλερι 4-5 πράσα 1 1/2 σελινόριζα 1 ποτήρι λευκό …
Τωρα θα μου πείς τι είναι αυτό?Όσσο μπούκο ειναι ένα ιταλικό πιάτο και σημαίνει ‘κόκκαλο με τρύπα’.Είναι το μοσχαρίσιο κότσι …
Πολύ γρήγορο και νόστιμο φαγητό!
Το πολύωρο βράσιμο σε χαμηλή φωτιά μέσα στο ζωμό, έχει ως αποτέλεσμα το κρέας να μαλακώσει και να βγεί όλη …
Υλικά 1 κ. χοιρινό 1 κ. πράσα 1 κ. σέλερι 3-4 καρότα 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 …
Το Αγριογούρουνο είναι για μένα το πιο νόστιμο κρέας για μαγειρευτό και η κλασική συνταγή α λα Μπουργκινιόν (Bourguignon) ,… …
Πρόκειται για το suure mocke (σε ακριβή μετάφραση: ” ξινοκόμματο” , “ sour loaf” ) ένα μοσχαρίσιο μαριναρισμένο και σιγομαγειρεμένο κρέας …
Στην Ελλάδα τη σάλτσα Μπολονέζ, την ξέρουμε ως σάλτσα με κιμά, παρόλα αυτά στην Μπολόνια η κλασσική σάλτσα ραγού αποτελείται …
To πιο φινετσάτο οσομπούκο είναι το αυθεντικό μιλανέζικο. Μαγική γεύση, χρώμα, άρωμα και άποψη. Παρουσιαστικό και εκτόπισμα αντιστρόφως ανάλογα του …