Custard Square το γλυκό της Νέας Ζηλανδίας
Μάθετε πώς να φτιάχνετε απολαυστική κρέμα, ένα μοναδικό επιδόρπιο της Νέας Ζηλανδίας με νιφάδες σφολιάτας και κρεμώδη κρέμα βανίλιας.
Μάθετε πώς να φτιάχνετε απολαυστική κρέμα, ένα μοναδικό επιδόρπιο της Νέας Ζηλανδίας με νιφάδες σφολιάτας και κρεμώδη κρέμα βανίλιας.
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ 375 γρ. κορν φλέικς με σοκολάτα (choco) 1 ζαχαρούχο γάλα 1 σφηνάκι …
Η δική μου εκδοχή, για το πιο εύκολο, το πιο μαμαδίστικο γλυκό ψυγείου! Η μάνα μου έλεγε πως όταν βαριέται …
5 κουτ σούπας κορν φλάουρ 1 ποτήρι του νερού γάλα εβαπορέ 1 ποτήρι νερό 100 γραμ ζάχαρη άχνη 1 πακέτο …
Πολύ εύκολο και εμφανίσιμο γλυκό!
Ένα απολαυστικό γλυκό με παγωτό, σφολιάτα και κρέμα σοκολάτας που θα ξετρελάνει τους πάντες!
Αγαπημένο μου γλυκό από βιβλίο μου θεϊκά σοκολατογλυκά, γρήγορο και πανεύκολο στην εκτέλεση.
150 γρ. Κουβερτούρα 54% Κακάο ΓΙΩΤΗΣ 1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα (400 γρ.) 1 υγρή βανίλια ή μία κάψουλα βανίλιας Για …
Υλικά συνταγής 1 φακελάκι κρέμα στιγμής 1-1/2 φλ. κρύο γάλα 3 κ.σ. φυστικοβούτυρο 250 γρ. κρέμα …
´Ενα καταπληκτικό γλυκό ψυγείου!
250 γρ. μαργαρίνη 200 γρ. σοκολάτα ψιλοκομμένη 4 μεγάλα αβγά 350 γρ. ζάχαρη 1 κ.γ. υγρή βανίλια ή κάψουλα βανίλιας …
Υλικά 300 γραμ σοκολάτα σκούρα 3 αυγά 75 γραμ. ζάχαρη 100 ml λικέρ 400 γραμ.κρέμα γάλακτος 200 γραμ.μπισκότα πτί μπέρ …
1 φύλλο σφολιάτα του χεριού σας Alfa λίγη ζάχαρη άχνη κρέμα παρφέ σοκολάτα 4 κρόκους 125 γρ. ζάχαρη 100 γρ. …
3μπανάνες,1 κουτί σαντιγί σε σκόνη,1,5 πακέτο μπισκότα τετράγωνα,(μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αν θέλετε και μπισκότα σαβουαγιάρ,μπισκότα για βάση μιλφέιγ η παντεσπάνι) …
Σκέφτηκα να φτιάξω μπάρες Νανάιμο για κέρασμα, ένα γλυκάκι γιορτινό από συνταγή της Jean Paré, που φτιάχνω μόνο μια φορά …
Δροσερό και νόστιμο, εύκολο και οικονομικό, και προπαντός light! Οι πειραματισμοί με τα γιαουρτογλυκά συνεχίζονται και αυτή τη φορά η …
Υλικά: 400γρ μπισκότα γεμιστά 4-5 κ.σ μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου 3-4 μπανάνες 1 φακελάκι garni+200ml γαλα(για την παρασκευή) 1 φάκελο …
Είναι ένα εύκολο, ελαφρύ και πεντανόστιμο γλυκό ψυγείου, μία παραλλαγή της Ζακυνθινής Φρυγανιάς!!
Ένα μωσαϊκό βελούδινο! Υλικά 250 σοκολάτα με 60% κακάο 125 γρ. μαλακό βούτυρο 100 γρ. ζάχαρη άχνη …
Από την Πόλυ Αντωνιάδη ,600 γρ. σοκολάτα με 50% κακάο 200 γρ. Flora με 25% βούτυρο 6 κ.σ. σιρόπι βανίλιας …