Σολομός με κρεμώδη σάλτσα
Για τη σάλτσα Λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το πολύ ψιλοκομμένο κρεμμύδι για λίγα λεπτά να μαλακώσει, φροντίζοντας όμως να …
Για τη σάλτσα Λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το πολύ ψιλοκομμένο κρεμμύδι για λίγα λεπτά να μαλακώσει, φροντίζοντας όμως να …
Δευτέρα σήμερα και ήρθε η ώρα για την συνταγή-ευκολία, δηλαδή τη συνταγή ενός σκεύους. Εδώ θα έρθω να κλέψω λιγάκι, …
Η ασιατική κουζίνα είναι η αγαπημένη μου και νομίζω πως δεν είμαι η μόνη φαν της. Για το σολομό νομίζω …
Μερίδες 6 Χρόνος προετοιμασίας 1 ώρα Χρόνος μαγειρέματος 20′ Υλικά: 8 φιλέτα γλώσσας, κατεψυγμένα 1/3 κούπας χυμό λεμονιού αλάτι …
4 χωματίδες, αλιευμένες με εργαλεία χαμηλής έντασης 6 κουταλιές της σούπας βούτυρο 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι 1 κονσέρβα σπαράγγια …
Από την γνωστή, τιτλοφορεμένη εδώ και τρεις αιώνες οικογένεια των ουέλιγκτον (ή γουέλινγκτον), ο σολομός σε σφολιάτα τυλίγεται με τον …
Πανδαισία χρωμάτων στον φούρνο με φρέσκο σολωμό, πολύχρωμα λαχανικά και πολλά μυρωδικά.
2 φιλέτα λαβράκι (1 κιλό) 250 γρ. σπαράγγια 250 γρ. καρότα baby αλάτι, πιπέρι Για τη σάλτσα κόκκαλα των ψαριών …
Από τον Chef Θοδωρή Κυπριανίδη…
Ο σολομός, με την ντελικάτη κι ελαφρώς γλυκιά του γεύση, είναι το ιδανικό ταίρι γι’ αυτό το πλούσιο και γήινο …