ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΜΠΕΚΑΦΊΚΟ
Οι σαρδέλες μπεκαφίκο (sarde a beccafico), είναι ένα από τα πιό χαρακτηριστικά πιάτα της σιτσιλιάνικης κουζίνας. Με βασικό υλικό ένα …
Οι σαρδέλες μπεκαφίκο (sarde a beccafico), είναι ένα από τα πιό χαρακτηριστικά πιάτα της σιτσιλιάνικης κουζίνας. Με βασικό υλικό ένα …
Στα χωριά μας την λένε συκαλ(λ)ίδα, ή και συκοφάγο ή συκά. Σε εκείνα της Κύπρου, αμπελοπούλλιν. . Η θανάτωση ή …
Μπαρμπούνια γεμιστά είναι ένα πολύ νόστιμο και ξεχωριστό πιάτο απολαύστε το! Μερίδες 6 Χρόνος προετοιμασίας 20′ Χρόνος μαγειρέματος 20′ Υλικά: 6 …
2 φιλέτα παστού μπακαλιάρου ξαλμυρισμένα 50 ml ελαιόλαδο 30 γρ. βούτυρο Lurpak 2 ξερά κρεμμύδια 1 σκελ. σκόρδο 200 γρ. …
Ένα από τα πιο εύκολα φαγητά για την περίοδο της νηστείας, και για όσους δεν νηστεύουν το ψάρι φυσικά. Μην …
Τρίτο και τελευταίο πιάτο, πρόταση του laboratorio για τον διαγωνισμό living well των TGI Friday’s ενα κυρίως : φέτα ψητού …
Ο βακαλάος ή μπακαλιάρος είναι ψάρι του γένους Γάδος (Gadus) της οικογένειας των γαδιδών. Είναι ψάρι που εκτιμάται πολύ για …
…Εκτός από τις “παντρεμένες” που δεν λείπουν πλέον από το τραπέζι μας, δοκίμασα και διάφορες άλλες συνταγές με σαρδέλες, κυρίως …