Αυγουστιάτικος ντάκος με σάλτσα από σταφύλι, μέντα κ καρύδι
Πρόκειται για μια διαφορετική αυγουστιάτικη εκδοχή του ντάκου. Γλυκιά σάλτσα από ζακυνθινή σταφίδα (αυτές οι μικρές βυσσινί ρώγες που βλέπετε …
Πρόκειται για μια διαφορετική αυγουστιάτικη εκδοχή του ντάκου. Γλυκιά σάλτσα από ζακυνθινή σταφίδα (αυτές οι μικρές βυσσινί ρώγες που βλέπετε …
Το Ταλαγάνι είναι ένα χειροποίητο Μεσσηνιακό τυρί που η γεύση και η υφή του θυμίζει πολύ το Κυπριακό χαλούμι. Παρασκευάζεται αποκλειστικά …
Το εποχιακό σταφύλι συνδυάζεται με το λουκάνικο σε έναν αλλιώτικο συνδυασμό Φθινοπωρινών γεύσεων! Υλικά για: Τηγανητό Λουκάνικο με Σταφύλι 500 …
Υλικά συνταγής 800γρ. σταφύλι κόκκινο ή σουλτανίνα 300γρ. παρμεζάνα Σχετικά με τη συνταγή Δυσκολία: Εύκολη Σκεύος: Πιατέλα Χρόνος ετοιμασίας: Λιγότερο …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ,1 ψωμί σε φραντζολάκι 200 γρ. ανθότυρο Δωδώνη 2 κ.σ. μέλι 1 κ.σ. δυόσμο Αλάτι …
Μια ιδέα να παρουσιάσουμε ένα όμορφο πιάτο με διάφορα μεζεδάκια ή τυριά σε ένα τραπέζι ή μπουφέ.
»Πρόκειται για ένα διάσημο γαλλικό ορεκτικό που γίνεται με ψητές ντομάτες, μυρωδικά, φρυγανιά κ τυρί. Ο Κωστής πρόσθεσε λίγο σταφύλι, …