ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΡΑΧΑΝΑ
Γιουβαρλάκια προφανώς και έχουμε φτιάξει και θα τα βρείτε στο blog μας εδώ. Σήμερα όμως τα ξαναμαγειρεύουμε σε μία παραλλαγή. …
Γιουβαρλάκια προφανώς και έχουμε φτιάξει και θα τα βρείτε στο blog μας εδώ. Σήμερα όμως τα ξαναμαγειρεύουμε σε μία παραλλαγή. …
Ένα γιορτινό Κυριακάτικο φαγητό για την οικογένεια μαζεμένη γύρω από το τραπέζι, πολύ νόστιμο με ωραία αρώματα. Υλικά: 1 κ. – 1.200 …
Χειμωνιάτικο,ζεστό φαγάκι,βελουδένιο στη γεύση…. Για μέρες παγωμένες,με βοριά,είτε ηλιόλουστες,είτε χιονισμένες… Για ρετρό ουρανίσκους που αγαπούν να θυμούνται, μα, και να …
Μια αλλιώτικη ιδέα. 300 γρ. κατσικακι/αρνάκι μπούτι σε 2 φέτες κομμένες για σνίτσελ 1 σκέπη αρνίσια κομμένη σε 2 κομμάτια …
1 κιλό γίδα (μπούτι) 2 κ.σ. βούτυρο Lurpak 300 γρ. τραχανά ξινό Χυμό από 1 λεμόνι 3 κόκκους μπαχάρι Αλάτι-πιπέρι
Μια παραλλαγή του κοκκινιστού για αυτούς που τους αρέσουν οι πικάντικες γεύσεις.
Ένα νοστιμότατο φαγάκι που το πρωτοδοκίμασα πριν χρόνια στο Μέτσοβο, στα Γιάννενα. Αξίζει να το δοκιμάσετε….
Από τον Chef Δημήτρη Αγοραστό Hμέρα προβολής 18/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ Για 4-5 άτομα 1 …
Λατρεύω τα Ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα και τις παραδοσιακές γεύσεις! Τα αγοράζω, όπου τα βρω και συγκεντρώνω παραδοσιακές συνταγές της περιοχής …
Τι θέλετε να μαγειρέψω αύριο; Έχω κιμά!!!Και εκεί που η πλειοψηφία αποφάσισε “ταλιατέλες με κιμά” , η μικρή κατέβασε τα …
1 ½ κιλό χοιρινό μπούτι 2 κιλά πράσα 100 γρ. τραχανά ξινό 1/2 κούπα κόκκινο κρασί 2 ώριμες ντομάτες 1 …
Μια συνταγή για τραχανά κοκκινιστό με μοσχάρι! Μια ωραία ιδέα για να συνοδεύσουμε το μαγειρευτό μας κοκκινιστό μοσχαράκι!
Γιορβαλάκια με μυρωδικά, σταρένια τραχανά τηγανιτά και με μια πολύ νόστιμη σάλτσα.
Είναι μια πολύ νόστιμη σούπα που τρώγεται κυρίως σε πολύ κρύες χειμωνιάτικες μέρ&e