Το κανταΐφι της μαμάς μου
Αγαπημένη συνταγή της μαμάς μου. Λίγα μυστικά ακόμα Σερβίρετε το καταίφι σε θερμοκρασία δωματίου. Για να διατηρηθεί τραγανό μην το …
Αγαπημένη συνταγή της μαμάς μου. Λίγα μυστικά ακόμα Σερβίρετε το καταίφι σε θερμοκρασία δωματίου. Για να διατηρηθεί τραγανό μην το …
Πολύ εύκολα και νόστιμα μπακλαβαδάκια . Αναλόγως με την προτίμησή σας μπορείτε να βάλετε περισσότερη γέμιση. Η συνταγή μπορεί να …
Το Umm Ali (η μητέρα του Αλή) είναι μια παραδοσιακή πουτίγκα της Αιγύπτου, πολύ αγαπητή και σε άλλες Αραβικές χώρες. …
Θα σας το πω! Αυτός ο μπακλαβάς με έκανε πολύ περήφανη. Βγήκε τέλειος! Τα φύλλα ψημένα και χωρισμένα ένα-ένα, ρούφηξαν …
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 38 κομμάτια 500 γρ. φύλλο για κανταΐφι σε θερμοκρασία δωματίου 1 κούπα αμύγδαλα και καρύδια ψιλοκομμένα η φυστικια …
Υλικά συνταγής 500γρ. κανταΐφι 300γρ. φρέσκο βούτυρο λιωμένο 100γρ. ψιλοκομμένο φιστίκια Αιγίνης για το πασπάλισμα (προαιρετικά) Για την γέμιση 300γρ. …
Μία καταπληκτική συνταγή που μου την είπε φίλος ζαχαροπλάστης κι όποτε την φτιάχνω εξαφανίζετε στην κυριολεξία και αρέσει σε όλους …
Θεϊκό σαραγλάκι, τραγανό και σιροπιασμένο όσο πρέπει , με υπέροχο άρωμα από βούτυρο γάλακτος.
Το σαραγλί είναι ένα υπέροχο σιροπιαστό γλύκισμα που έφεραν αρχικά οι πρόσφυγες της Μ. Ασίας. Σήμερα, το απολαμβάνουμε σε όλη …
ΥΛΙΚΑ 1 συσκευασία φύλλο Βηρυτού 200 γρ. φιστίκια Αιγίνης 200 γραμ καρύδι 1+ 1/2 φλυτζάνι βούτυρο απλό ή . βούτυρο …
Έβαλα το νόμισμα της Βασιλόπιτας σε ένα υπέροχο γλύκισμα!
Υλικά: για τη βάση: μισό πακ. Φύλλο κανταΐφι , 150 γρ βούτυρο λιωμένο , 1 φλιτζ. φιστίκια Αίγινας η καρύδια …
Υλικά συνταγής Για το κιουνεφέ: 1 πακέτο [1/2 κιλό] φύλλο κανταΐφι 1 φλ. τσαγιού βούτυρο αγελάδος λιωμένο …
Σιροπιαστό κανταΐφι με κρέμα ! Για το καταϊφι : 400 γρ. φύλλο κανταϊφι, 150 γρ. λιωμένο βούτυρο ή βιτάμ, 100 …
Σίγουρα θα πείτε «Έλεος, ακόμη μια συνταγή για μπακλαβά!» , όμως αυτός διαφέρει στο ότι είναι πολύ μυρωδάτος και αξίζει …
Υλικά – 1 πακέτο φύλλο κρούστας – 100 γρ. βούτυρο αγελάδος λιωμένο – 600 γρ. μερέντα – 200 γρ. ξηρούς …
Χαριτωμένες φωλίτσες από τραγανό φύλλο κρούστας, βυθισμένες στην πιο απαλή και βελούδινη κρέμα!
Υλικά Συνταγής μας 450 γρ. φύλλο κανταΐφι 200 γρ. βούτυρο λιωμένο για το φύλλο 200 γρ. φιστίκι αιγίνης χοντροκομμένο (για …
Υπέροχο, μυρωδάτο και τραγανό! 1 πακέτο φύλλο Βηρυτού 150 γρ. αμύγδαλα ωμά 1 κ.γ. κοφτό κανέλα ή μίγμα για γλυκά …