Τσουρέκι σττον αρτοπαρασκευαστή
Tα πιο εύκολα και ξεκούραστα τσουρέκια που φτιάξατε ποτέ. Αρωματικά, αφράτα, με ίνες και τόσο φρέσκα ακόμη και δέκα μέρες …
Tα πιο εύκολα και ξεκούραστα τσουρέκια που φτιάξατε ποτέ. Αρωματικά, αφράτα, με ίνες και τόσο φρέσκα ακόμη και δέκα μέρες …
Προσωπικά δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερη συνταγή για τσουρέκι από αυτήν της Mamangelic.. Γίνεται αφράτο, φουσκώνει χωρίς να χάνει το …
Ένα ξεχωριστό σιροπιαστό γλυκό, αγαπημένο πολλών.
Υπέροχη ζύμη, ανάμεσα σε κρουασάν και τσουρεκάκι με δυνατότητα επιλογής για αλμυρή ή γλυκιά γεύση. Εγώ τα έφτιαξα σκέτα και …
Ετοιμάστε υπέροχες βάφλες με σοκολάτα!!! Δεν πρόκειται να αντισταθεί κανείς !!! Δοκιμάστε την συνταγή!
Αφράτα κορδονάτα και μυρωδάτα!!! Εγγυημένη μας συνταγή! 😉
Δεύτερη συνταγή για τσουρέκια πολύ επιτυχημένη Αφράτα με ίνες, κρατάνε την υγρασία τους για μέρες και δεν τρίβονται. Θα τα …
Το Πάσχα καταφθάνει και σιγά σιγά μπαίνουμε στη διαδικασία να ψάξουμε για διάφορες πασχαλινές συνταγές. Τις μέρες αυτές, έντονη κατάνυξη …
Απίστευτα αφράτο και ‘κορδονάτο’!!!
Υλικά (για 2 μεγάλα ή 3 κανονικ ά σε μέγεθος ) 6οο γραμμάρια αλεύρι για τσουρέκι 50 γραμμάρια μαγιά νωπή …
ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ: 240 gr. ζάχαρη 160 gr. φρέσκο βούτυρο λιωμένο 200 gr. γάλα 70 gr. μαγιά 1 πρέζα αλάτι …
Ο μπακλαβάς είναι το πιο αγαπημένο σιροπιαστό του καλού μου και της κόρης μου.Όπως και των περισσοτέρων Ελλήνων νομίζω!!Έχει όμως …
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 1 κούπα γάλα χλιαρό 1/2 κούπα λιωμένο φρέσκο αγελαδινο βουτυρο 3 κ.σ ζάχαρη 2 βανίλιες ξύσμα …
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 4 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κούπα χλιαρό γάλα 1/2 κούπα ζάχαρη 1/3 κούπα …
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 4 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κούπα χλιαρό γάλα 1/2 κούπα ζάχαρη 1/3 κούπα …
Στις παλιές νοικοκυρές η τέλεση των τσουρεκιών τους ήταν ολόκληρη ιεροτελεστία. Τα παιδιά εναγωνίως περίμεναν να βουτήξουν τα χεράκια τους …
Για την ενεργοποίηση της μαγιάς 100 γρ. μαγιά νωπή 40 γρ. ζάχαρη 80 γρ. χλιαρό νερό Για τη ζύμη 250 …
Αφράτα, σπιτικά και αρωματικά κρουασανάκια βουτύρου!Ψήθηκαν πρωί-πρωί και το σπίτι μοσχοβόλησε.Μπορούμε να τα απολαύσουμε σκέτα, μπορούμε όμως πριν τα τυλίξουμε …
Υλικά για τη ζύμη (για 25 τεμάχια περίπου) 3 φλιτζ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φλιτζ. τσαγιού χλιαρό …