Μπεσαμέλ μούρλια
Σπιτική μπεσαμέλ για παστίτσιο, σουφλέ κτλ.. 3 κουτ. σούπας γεμάτες φρέσκο βούτυρο 1 κούπα αλεύρι 1.5 λίτρο φρέσκο γάλα 2 …
Σπιτική μπεσαμέλ για παστίτσιο, σουφλέ κτλ.. 3 κουτ. σούπας γεμάτες φρέσκο βούτυρο 1 κούπα αλεύρι 1.5 λίτρο φρέσκο γάλα 2 …
Μία συνταγή από τους “The New York Times” που μπορείτε να τη δείτε εδώ, με μία-δυο μικρές (;) αλλαγές/προσθήκες.
Μία πολύ απλή σάλτσα, πολύ καλή για συνοδευτικό ενός πιάτου ψητού σολομού, βραστού μπακαλιάρου, τηγανιτής γλώσσας. Αλλά και λαχανικών (μπρόκολο, …
Υλικά τα υγρά της γάστρας κόκκινο ξηρό κρασί, στο 1/3 από τα υγρά της γάστρας 1-2 κ.σ. φρέσκο βούτυρο αλάτι …
Η μπεσαμέλ (béchamel), μία από τιςβασικές σάλτσες της γαλλικής κουζίνας με βούτυρο, αλεύρι και φρέσκο γάλα, χρησιμοποιείται ενδεικτικά στα μακαρόνια …
Μια πολύ δροσερή και νοστιμη συνταγή για ένα ντιπάκι γιαουρτιού που αναλόγως της ρευστότητάς του μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως …
Είναι μια παραλαγή απο το απλό αυγολέμονο που ξέρουμε.