Γλυκά «παστιτσάκια» (μαντηλάκια) αμυγδάλου με φύλλο κρούστας
Η ουσιαστικότερη διαφορά αυτών των αμυγδαλωτών από εκείνα της άλλης συνταγής για φορμάκια αμυγδάλου που έχω δημοσιεύσει το 2012 είναι …
Η ουσιαστικότερη διαφορά αυτών των αμυγδαλωτών από εκείνα της άλλης συνταγής για φορμάκια αμυγδάλου που έχω δημοσιεύσει το 2012 είναι …
Εξωτερικα μοιαζουν με μπισκοτα,μα δαγκωνοντας τα νομιζεις οτι τρως κεικ. Μισκοτοκεικ με γευση και αρωμα μπανανας και βανιλιας για τους …
Μια γλυκιά παραδοσιακή συνταγή από το νησί της Άνδρου. Η συνταγή είναι από το 9ο φεστιβάλ κυκλαδικής γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές». …
Τη συνταγή για το κέικ την είχε γράψει η φίλη μου η Νέλλη. Εγώ της έκανα μερικές αλλαγούλες. Στις παρενθέσεις …
Υπέροχα μπισκότα με ρακόμελο, που μας φέρνουν στο νου μυρωδιές Χριστουγέννων. Τραγανά απ΄έξω αφράτα μέσα. Είναι πανεύκολα και γίνονται στο …
Υλικά Για την ζύμη:330 γρ. αλεύρι2 φλιτζανάκια λάδιχυμό δύο πορτοκαλιών 1 ποτηράκι ρακί 1/2 κουταλάκι σόδα φαγητού Για την γέμιση: …
Υλικά 640 γρ. αμύγδαλα ασπρισμένα και χοντροαλεσμένα 5 ασπράδια 2 κουταλιές τριμμένη φρυγανιά Ξύσμα από 1/2 μεγάλο λεμόνι Βανίλια άρωμα …
Γλυκάκι για σήμερα. Υπέροχο, σιροπιαστό, χειμωνιάτικο, αλλά και δροσερό εάν το συνοδέψετε με παγωτό. Ένα γλυκό παντός καιρού. Τα λόγια …
Τα αμυγδαλωτά είναι ένα ξεχωριστό γλύκισμα που συνηθίζεται σε ιδιαίτερες περιστάσεις και γιορτές. Η δική μου παιδική ανάμνηση είναι στο …