Πατσαβουρόπιτα γλυκιά σιροπιαστή
ΓΛΥΚΑ-ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ Πατσαβουρόπιτα γλυκιά σιροπιαστή Πανεύκολο ζουμερό και αφράτο γλύκισμα, οικονομικότατο τέλειο για όλες τις εποχές. Έτοιμο σε 30′ μόνο. 1/2 …
ΓΛΥΚΑ-ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ Πατσαβουρόπιτα γλυκιά σιροπιαστή Πανεύκολο ζουμερό και αφράτο γλύκισμα, οικονομικότατο τέλειο για όλες τις εποχές. Έτοιμο σε 30′ μόνο. 1/2 …
Σε αυτήν τη Γλυκιά Τάρτα τα Μύρτιλα ενώθηκαν με το άρωμα του λεμονιού και το φύλλο κρούστας, διπλωμένο σε σχήμα …
Εύκολη και νόστιμη Πορτοκαλόπιτα χωρίς μίξερ! Συνταγή για την τέλεια Πορτοκαλόπιτα! Φτιάξτε την αυθεντική, ζουμερή και σιροπιαστή πορτοκαλόπιτα με φύλλα …
Υπάρχει ένα και μοναδικό γλυκό που θεωρώ, μετά και από πολλές γνώμες, πως θα ήταν δυνατό να «ξεπεράσει» σε απόλαυση …
Οδηγίες Αφήνουμε το φύλλο κρούστας εκτός συσκευασίας να ξεραθεί και το θρυμματίζουμε σε ένα βαθύ μπολ. Προσθέτουμε όλα τα υλικά
Κατι σαν γαλακτομπούρεκο αλλα με πορτοκάλια. Πορτοκαλια απο πορτοκαλιες!!!! Λίγα μυστικά ακόμα 1.Καλο θα ειναι τα αυγα να ειναι πριν …
Καταπληκτική συνταγή χωρίς λασπωμένα φύλλα! Λίγα μυστικά ακόμα Είναι η ωραιότερη συνταγή πορτοκαλόπιτας! Την έδειξε τις προάλλες η Αργυρώ! Δεν …
Για τη βάση 5 πορτοκάλια 1 πακέτο φύλλο κρούστας (450 γρ.) 250 γρ. σπορέλαιο 250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
ίπαμε να διευρύνουμε αυτό το γευστικό θέμα, φθινόπωρο που είναι, με μια μηλόπιτα μιας τρίτης, εντελώς διαφορετικής λογικής, με καταγωγή …
Αυτή η συνταγή για πορτοκαλόπιτα ήταν η τέλεια αφορμή για μία μέρα χαράς. Πιστεύω ότι ένα ωραίο γλυκό μπορεί να μας …
Υλικά 1 πακέτο φύλλο κρούστας 4 αυγά 200 γρ. ζάχαρη ξύσμα από 3 πορτοκάλια …
Υπέροχη Ελληνική λεμονόπιτα σιροπιαστή με φύλλο κρούστας και πολτό λεμόνι!
Με αυτά τα πορτοκαλοπιτάκια, κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο ένα…
Φτιάξτε την πιο ωραία αφράτη δροσερή Λεμονόπιτα!!! Αφρός !!! Χωρίς υπερβολές σας υπόσχομαι οτι θα πλημμυρίσει το σπίτι σας από …
Και να λοιπόν αυτό το στρούντελ. Μπορούμε να φτιάξουμε το μείγμα με τα βύσσινα από την προηγούμενη μέρα και να …
Όποιος δοκιμάσει αυτήν την πορτοκαλόπιτα, αποκλείεται να μην θέλει και δεύτερο (και τρίτο…) κομμάτι! Γίνεται πολύ εύκολα, πάρα πολύ γρήγορα …
Το στρούντελ είναι ένα δημοφιλές γλυκό γερμανικής και αυστριακής προέλευσης με βάση το χειροποίητο φύλλο και τη γέμιση. Μιας και …
Μανταρινόπιτα με αρωματικά μανταρινιά-κλημεντίνες βιολογικής γεωργίας, σφριγηλά και πάρα, μα πάρα πολύ ζουμερά. Μας δίνουν άφθονο, γλυκύτατο χυμό και το …
Αωματική και μοναδική σε γεύση πορτοκαλόπιτα !!! Φύλλο κρούστας : 1 πακέτο 500gr Ηλιέλαιο 1 ποτήρι Ζάχαρη 1 ποτήρι Πορτοκάλι …
Όλες οι συνταγές για πορτοκαλόπιτα είναι πάνω κάτω με τα ίδια υλικά, διαφέρουν στον τρόπο κοπής και χειρισμού των φύλλων …