Καραμέλα πάγος κι ο τρόπος που τον φτιάχνουμε !!!
Δείτε τον τρόπο που φτιάχνουμε πολύ εύκολα πάγο καραμέλας για να στολίσουμε τα γλυκά μας ή να προσθέσουμε μέσα σε …
Δείτε τον τρόπο που φτιάχνουμε πολύ εύκολα πάγο καραμέλας για να στολίσουμε τα γλυκά μας ή να προσθέσουμε μέσα σε …
Η πιο ανάλαφρη και γευστική παραλλαγή του κλασσικού σιμιγδαλένιου χαλβά που μπορείτε να φανταστείτε. Τα κράνμπερις και το λεμόνι πραγματικά …
Φανταστικά Lemon Bars!!! Μία συνταγή εύκολη, πεντανόστιμη με έντονη τη γεύση του λεμονιού και πάνω απ’ όλα οικονομική!
Υλικά 2 ώριμες μπανάνες 1/2 φλ χυμό λάιμ ή λεμονιού
Υπεροχο κωκ ταψιου με λεπτο αφρατο παντεσπανι,με βελουδινη αερατη σπιτικη κρεμα πατισερι (patisserie) και λαχταριστη σοκολατα γκαναζ. Απολαυστε το!!!
Χαλβάς Φαρσάλων είναι η επίσημη ανά το πανελλήνιο η καθιερωμένη ονομασία του. Παρόλο που στα υλικά μοιάζει αρκετά με τον …
Yλικά Για το παντεσπάνι: 4 αυγά 1 φλ. ζάχαρη 2 βανίλιες 1 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κουτ.γλυκ. …
Υλικά – 250 γρ. ζάχαρη – 100 γρ. κρέμα γάλακτος – 2 κ.σ. απόσταγμα καφέ – 1 κ.γ. χυμός λεμονιού …
Υλικά – 200 ml χυμό λεμονιού – 400 ml νερό – 2 βανίλιες – 180 γρ. ζάχαρη – 160 ml …
Τελικά, πρόσφατα αποφάσισα να το προσπαθήσω και αφού έκαψα τη καραμέλα μια δυο φορές, κατάφερα και έφτιαξα αυτές τις σπιτικές …
Τώρα που ο καιρός ψύχραινε οι ιώσεις και τα κρυώματα για εσένα και την οικογένεια σου, είναι μέρος της καθημερινής …
Είναι γιορτινές, είναι παιχνιδιάρες, είναι πολύ νόστιμες και πανεύκολες να τις φτιάξουμε!!Είναι κάτασπρες και θυμίζουν χιονόμπαλες!Είναι ένα από τα πιο …
Υλικά 230 γρ. καρύδια 60γρ. κολοκυθόσπορο 60γρ. κουκουνάρι 150 γρ. ξερά βερίκοκα 80γρ. σταφίδες 40γρ. κακάο 40γρ. κορν φλάονρ 250 …
Υλικά Αμύγδαλα ασπρισμένα 2 φλυτζάνια του τσαγιού Ινδική καρύδα 2 1/2 φλυτζάνια του τσαγιού Φρυγανιά τριμμένη 2 1/2 φλυτζάνια του …
Οι μπάρες λεμονιού είναι το ιδανικό γλυκάκι για όσους αγαπούν τα λεμονογλυκάκια, όπως εγώ! Γιατί είναι πολύ, μα πολύ, λεμονο-νόστιμες!! …
Υλικά συνταγής 3 φλυτζάνια σιμιγδάλι ψιλό 1 1/2 φλιτζάνι αμύγδαλα ασπρισμένα και κομμένα στη μέση 1 φλιτζάνι αραβοσιτέλαιο Για το …
Μου αρέσουν πολύ οι γλυκόξινες γεύσεις στα φαγητά και στα γλυκά. Αλλά κυρίως στα γλυκά. Από τις πιο πρόσφατα αγαπημένες …
Η ιταλικη μαρεγγα, ολως παραδοξως, ειναι πιο διαδεδομενη στην Γαλλια, παρα στην Ιταλια. Η ιταλικη μαρεγγα παρασκευαζεται εν θερμω, οπως …
Τώρα που ο καιρός είναι ακόμη ζεστός,δοκιμάστε να κάνετε αυτόν τον χαλβά,που σερβίρεται από το ψυγείο,έχει πραλίνα αμυγδάλου,δεν είναι σιμιγδαλένιος …
Μια πολύ απλή συνταγή για καραμελωμένα αμύγδαλα που μπορείτε να φτιάξετε ως επιδόρπιο!…