Το σουφλέ σοκολάτας είναι απόλυτο κλάσικ επιδόρπιο και ως εξαιρετικά ηδονικό σε γεύση και υφή, ταιριάζει ιδανικά με οποιαδήποτε γιορτινή …
Συνταγές με espesso
-
-
ΥΛΙΚΑ -Γιά την κρέμα- 250gr μασκαρπόνε 300ml κρέμα γάλακτος 50ml εσπρέσσο δυνατό 1 κουταλιά μαυροδάφνη (της σούπας) 4 κουταλιές ζάχαρη …
-
PAMPEPATO, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΓΛΥΚΟ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE
illaboratoriodimmskg.blogspot.comby adminΤο pampepato, pampapato ή panpepato είναι ενα παραδοσιακό γλυκάκι, που το συναντάμε στην Κεντρική και Βόρεια Ιταλία (στην Sabina, Ciociaria, …
-
-
Μια πολύ αγαπημένη μου τούρτα, απλή, εύκολη και πάρα πολύ νόστιμη. Παλιά δοκιμασμένη συνταγή, που δίνει καταπληκτικό αποτέλεσμα και που …
-
Κρουασάν γεμιστά, μαρέγκες και μαρεγκάκια, κλασσικά σοκολατένια εκλέρ, λεμονόπιτα, βουτυράτα κουλουράκια, παραδοσιακό γιαούρτι και αρκετά άλλα ακόμη, που να μην …
-
Ένα ελαφρύ, αλμυρό γλυκό με μπισκότα και τυρί κρέμα. Πάρα πολύ γρήγορο, απίστευτα εύκολο και φοβερά νόστιμο. Φτιάξτε το και …
-
Υλικά για: Tiramisu, το Ιταλικό Γλύκισμα! > Για την Κρέμα Ζαμπαγιόν 6 κρόκους αυγών 125 gr. ζάχαρη άχνη 80 ml. …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Κάποτε που τα πράγματα ήταν απλά, υπήρχαν μόνο τέσσερα είδη καφέδων και είχαμε το κεφάλι μας ήσυχο.Τα χρόνια πέρασαν, οι …
-
ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΕΤΕ τον φούρνο στους 180C. ΒΟΥΤΥΡΩΝΕΤΕ μία στρογγυλή φόρμα με διάμετρο 28 εκ. ΒΑΖΕΤΕ στον πάτο της , ένα κομμάτι …
-
Η τόρτα Μπαρότσι (torta Barozzi) ειναι ενα φημισμένο γλυκακι απο την Vignola, μια κωμοπολη στην επαρχία της Μόντενα (Emilia – …
-
Αφράτα μπισκότα με γέμιση γκανάζ με προσθήκη καφέ για περισσότερη γεύση.
-
Δροσερό ιταλικό γλυκό, ιδανικό για τους λάτρεις του καφέ! Η συγκεκριμένη συνταγή είναι ιδιαίτερα ελαφριά καθώς δεν έχει αυγά αλλά …
-
Και τώρα που ξύπνησες, απόλαυσε ένα σοκολατένιο γλυκό! Μια κλασική αξία, πες το όπως θες, μωσαικό, κορμό, σαλάμι…η αξία παραμένει! …
-
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΚΗ ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗ Υλικά Για το σαβαγιάρ 4 αυγά ξεχωριστά οι κρόκοι από τα ασπράδια 100γρ. αλεύρι …
-
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 48 16/01/2013, ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ & ΣΑΛΤΣΑ ESPRESSO ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ , ΑΛΜΥΡΑ MUFFINS ΜΕ ΠΑΡΙΖΑΚΙ
-
Για την κρέμα πραλίνας (πολύ γνωστή και διαδεδομένη σύνθεση): 1 μεγάλη φυτική σαντιγύ στο πράσινο κουτί (που την βρίσκετε στα …