Γκιούλμπασι Με Μοσχάρι – Αρνί Και Πιπεριές Στη Γάστρα
Υλικά της συνταγής μας 1 κιλό αρνί μπούτι χωρίς κόκκαλο, σε μερίδες 1 κιλό μοσχάρι σπάλα σε μερίδες ή 2 …
Υλικά της συνταγής μας 1 κιλό αρνί μπούτι χωρίς κόκκαλο, σε μερίδες 1 κιλό μοσχάρι σπάλα σε μερίδες ή 2 …
Η ρουμελη φημιζεται για τα ψητα σουβλας,και δικαιολογημενα. Οποιος εχει επισκεφτει την Λαμια και εχει φαει ξερει απο πρωτο χερι …
1 κιλό στήθος αρνήσιο χωρίς κόκκαλα 1 λεπτή φέτα λαρδί η ζαμπόν 3 αυγα 2 κουτ. σούπας βούτυρο 1 κουτ. …
Σήμερα, λοιπόν, επισκεπτόμαστε γευστικά την Ινδονησία και φτιάχνουμε ένα κίτρινο κάρυ με αρνί και γάλα καρύδας. Είναι από τα πλέον …
Όταν πρόκειτε να αγοράσουμε αιγοπρόβειο κρέας, το πρώτο πράγμα που επιλέγουμε είναι αν θα πάρουμε ντόπιο ή εισαγόμενο. (Το εισαγόμενο …
Υλικά: Μία σπάλα αρνιού χωρίς κόκκαλα ( 1 περίπου κιλό) 5 πατάτες 2 κρεμμύδια 2 ντομάτες 2 σκελίδες σκόρδο 2 …
Η συγκεκριμένη συνταγή για μπάμιες, θα διαγράψει απο το μυαλό σας το γνωστό “μπλιαχ”, που συνήθως ακολουθεί το άκουσμα τους …
Υλικά: 2 κεφαλάκια αρνίσια 4-5 πατάτες κομμενες για φουρνο 2 σκελίδες σκόρδο, χοντροκομμένες . 2κ.σ.μουσταρδα …
Το μενού σήμερα έχει ένα παραδοσιακό Ελληνικό φαγητό που ο αρακάς παίρνει τη νοστιμιά από το κρέας μας και η …
Υλικά > 6 μερίδες αρνάκι γάλακτος > 2 πατάτες > 2 καρότα > 2 πράσα > 100 gr. φασολάκια φρέσκα …
Το sogus είναι το πιο ωραία σερβιρισμένο ολόκληρο κεφαλάκι αρνιού που πας μη Σμυρνιός (εξ αυθεντικής Σμύρνης) μπορεί να φανταστεί. …
Ένα από τα πιο παλιά φαγητά του τόπου μας, που σε κάποιες περιοχές, μαγειρεμένο σε μεγάλα καζάνια, αποτελούσε το επίσημο …
Τρία βασικά υλικά, υπομονή και έχεις το απόλυτο, κρητικό, παραδοσιακό φαγητό που λιώνει στο στόμα! Προτίμησε να το συνοδεύσεις με …
Όλα τα φρέσκα της εποχής σε ένα φαγητό… σκέτη άνοιξη! Υλικά 2 κιλά αρνί από σπάλα, σε μικρά κομμάτια 12 …
Ένα πολύ νόστιμο φαγητό που ανήκει στην κατηγορία των “ξεχασμένων¨. Ποιο γνωστό, είναι μαγειρεμένο στην κατσαρόλα, παρ᾿ όλο που στη …
χρόνος προετοιμασίας: 2 ώρες ΥΛΙΚΑ (για 4 άτοµα) ½ αρνί ή κατσίκι κατά προτίμηση βιολογικό ½ φλιτζάνι µέλι 500 γρ. …
Με τη γιαγιά μου, επειδή πάντα «βάζαμε» περιβόλι και τα φρέσκα λαχανικά δεν έλειπαν ποτέ από το σπίτι, τα μαγειρεύαμε …
Αν έχετε χρόνο και όρεξη για μαγειρικούς πειραματισμούς και σας αρέσουν οι εξωτικές ασιατικές κουζίνες, αυτό το πιάτο είναι για …
Ένα θεσπέσιο, ελληνικό pot-au-feu με την πλούσια γεύση του αρνιού, τη γλύκα του πράσου, τη δροσιά της σελινόριζας, την βελούδινη …
Τρώγεται ζεστό τις Κυριακές με καλή παρέα και κρασί!