Ραβανί με ινδοκάρυδο
Είναι μια πολύ ωραία και νόστιμη ελαφρια συνταγή που την φτιάχνω σε γιορτες για να κεράσω,ή όταν καλώ κόσμο στο …
Είναι μια πολύ ωραία και νόστιμη ελαφρια συνταγή που την φτιάχνω σε γιορτες για να κεράσω,ή όταν καλώ κόσμο στο …
Όταν στην Κρήτη λέμε ντόπιο βούτυρο εννοούμε στακοβούτυρο. Αυτή είναι και η ειδοποιός διαφορά της κρητικής συνταγής από τις άλλες …
ΥΛΙΚΑ4 φλ.τσαγιου αλευρι για ολες τις χρησεις2 φλ.τσαγιου ινδικη καρυδα (250 γρ ινδικη καρυδα κραταμε λιγη για πασπαλισμα)6 αυγα250 γρ.βουτυρο2 …
Υλικά: 10 αυγά 2 ποτήρια ζάχαρη 1 φαρίνα του μισού κιλού 1 ποτήρι ινδοκάρυδο ινδοκάρυδο για πασπάλισμα Σιρόπι: 3 ποτήρια …
Νηστίσιμη συνταγή και πολύ νόστιμη.
Μια παραλλαγή του ρεβανιού Βέροιας που είχα δώσει. Ένα υπέροχο πεντανόστιμο και αρωματικό γλυκό που σας κάνει να χτυποχειλατε.
Καλημέρα και καλή βδομάδα φίλοι μου!!Του Αγίου Δημητρίου σήμερα, μεγάλη γιορτή!Εύχομαι από καρδιάς Χρόνια Πολλά και Καλά σε όλους του …
Καλημέρα και καλώς σας βρίσκω ξανά! Γύρισα με μια τεράστια διάθεση για δημιουργικές αναρτήσεις. Φευ…Η φωτιά, η μαλακία και τα …
Ένα ελαφρύ, δροσερό και αφράτο ραβανί με γιαουρτάκι και ινδοκάρυδο.
Συστατικά 250 γρ. βούτυρο 4 αβγά 125 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 125 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 200 γρ. γιαούρτι…
Υλικά 220γρ αλεύρι μαλακό κοσκινισμένο 240γρ σιμιγδάλι χοντρό 240γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 250γρ ζάχαρη 200γρ ινδική καρύδα 1 κεσέ …