Οι κουραμπιέδες της Μπαρμπαρίγου
Πιο εύκολους και υπέροχους σπιτικούς κουραμπιέδες δεν έχετε δοκιμάσει! Μια υπέροχη συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου για σίγουρη επιτυχία…
Πιο εύκολους και υπέροχους σπιτικούς κουραμπιέδες δεν έχετε δοκιμάσει! Μια υπέροχη συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου για σίγουρη επιτυχία…
Ποτέ μη λες ποτέ, έτσι δεν λένε. Να λοιπόν κι εγώ που σχεδόν ποτέ δεν είχα φτιάξει κουραμπιέδες σήμερα να …
Γνωστοί ως οι καλύτεροι κουραμπιέδες της Ελλάδας, οι κουραμπιέδες της Νέας Καρβάλης, με καταγωγή από την Καππαδοκία και μια πολυταξιδεμένη …
500 γρ. μαλακό αλεύρι κοσκινισμένο 250 γρ. φρέσκο βούτυρο 80 γρ. ζάχαρη άχνη 100 γρ. αμύγδαλα καβουρδισμένα 1 σφηνάκι …
1 κιλό φρέσκο βούτυρο 300 γραμ. αμύγδαλα καβουρδισμένα 1- 1,5 κιλά αλεύρι (όσο πάρει) 1/3 ποτήρι μπράντι 2 κ.σ. ζάχαρη …
1 κιλό βούτυρο τύπου “Κερκύρας” 200 γρ. αμύγδαλα καβουρδισμένα ψιλοκομμένα 1.200 γρ. αλεύρι μαλακό 1/2 ποτήρι κονιάκ 1 πιατάκι του …
Το απόλυτο ταίρι του μελομακάρονου είναι φυσικά ο κουραμπιές. Συνυφασμένο κι αυτό με τα Χριστούγεννα, θυμίζει χιονισμένο τοπίο. Είναι ένα …
Είναι από τους πιο ωραίους κουραμπιέδες που έχω δοκιμάσει ποτέ!! Πραγματικός αφρός!! Αυτήν την συνταγή θα σας δώσω σήμερα και …
Ποιος δεν ονειρεύεται έναν τραγανό, μπισκοτένιο και τέλειο κουραμπιέ; Πόσες φορές δεν ακούσατε τις γιαγιάδες σας να μοιράζονται τα μυστικά …
Τί λέτε …φέτος θα τους πετύχουμε; Ο τέλειος κουραμπιές θέλει καλά υλικά και τέχνη έλεγε η γιαγιά καθώς 'χτυπούσε' …
Υλικά: 400γρ. αλεύρι 70γρ. άχνη για τη ζύμη + αυτήν για πασπάλισμα 320γρ. βούτυρο 2 βανίλιες …
Τη συνταγή την βρήκα στο site της Αργυρώς και αναφέρει ότι της την έχει δώσει η κυρία Χρυσούλα Παπαλέξη που …
Γίνονται Χριστούγεννα χωρίς κουραμπιέδες; Αφού ξέρετε, είμαστε παραδοσιακά κορίτσια εμείς!
Αφράτοι και τραγανοί κουραμπιέδες!
Υλικά για τους κουραμπιέδες: 750 γραμ. βούτυρο 2 βανίλιες 1200 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 500 γραμ. (περίπου) ζάχαρη …
Το αντίπαλον δέος του μελομακάρονου, ο αφράτος και μπισκοτένιος κουραμπιές! Σήμα κατατεθέν των Χριστουγέννων, οι κουραμπιέδες, ευωδιάζουν βούτυρο και γίνονται …
Ένας σωστός κι αφράτος κουραμπιές χρειάζεται μόνο 3 βασικά υλικά. Βούτυρο,αλεύρι και λίγη ζάχαρη… Η πολλή ζάχαρη σφίγγει τους κουραμπιέδες. …
Υλικά: 3 φλυτζάνες βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 2 κρόκους αυγών 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη 2 φλυτζάνια αμύγδαλα ψιλοκομμένα …
Μια συνταγή για τους ξακουστούς κουραμπιέδες, όπως τους φτιάχνουν στην περιοχή της Νέας Καρβάλης, στην Καβάλα.
Εξαιρετικοί κουραμπιέδες σε εμφάνιση και γεύση, που τρίβουν στο στόμα, ιδανικοί για όσους δεν αγαπούν το βούτυρο γάλακτος.Ο συνδυασμός των …