ΛΑΒΡΑΚΙΑ, ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ
Περιχύνουμε το ψάρι με λίγο ελαιόλαδο και λίγη ρίγανη. Τυλίγουμε την λαδόκολλα και μετά κλείνουμε και το αλουμινόχαρτο.Τυλίγουμε τη λαδόκολλα …
Περιχύνουμε το ψάρι με λίγο ελαιόλαδο και λίγη ρίγανη. Τυλίγουμε την λαδόκολλα και μετά κλείνουμε και το αλουμινόχαρτο.Τυλίγουμε τη λαδόκολλα …
Όμορφη εμφάνιση για ένα ψάρι που θα γεμίσουμε με διάφορα λαχανικά.
Μια διαφορετική άποψη για να φτιάξουμε το ψάρι μας! Για το καθημερινό ή το τραπέζι της παρέας.
Υλικά για 4 άτομα4 φιλέτα λαβράκι (130 γραμμ. η κάθε φέτα)1 ματσάκι ρόκα20 γραμμ. αυγοτάραχο100 γραμμ. ζωμό κότας10 γραμμ. πάστα …
Σήμερα πιάσαμε λαβράκι.Δεν ξέρω γατί, αλλά από πολλούς θεωρείται ο βασιλιάς των ψαριών (πως άλλωστε “βγήκε” η προηγούμενη έκφραση…).Οκ, πολύ …
Ένα απλό, γευστικό και υγιεινό πιάτο για όσους αγαπούν το ψάρι!Αφιερωμένο στον Peter Χρόνος ετοιμασίας 45′Υλικά:για 2 άτομα1 μεγάλο λαβράκιαλάτιπιπέριΣάλτσα …