Πέρκα στο φούρνο με μουστάρδα και ρίγανη
Η πέρκα συνδυάζεται υπέροχα με εσπεριδοειδή και μουστάρδα, οπότε αφού συνδύασα δύο διαφορετικές συνταγές που βρήκα και πρόσθεσα και το …
Η πέρκα συνδυάζεται υπέροχα με εσπεριδοειδή και μουστάρδα, οπότε αφού συνδύασα δύο διαφορετικές συνταγές που βρήκα και πρόσθεσα και το …
Σήμερα έχω φαγητό από το βιβλίο της Νίκης Μηταρέα “ΟΙΝΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ” ένα βιβλίο που έχει διακριθεί διεθνώς ως το “Καλύτερο βιβλίο …
6 φιλέτα πέρκας 6 πατατες 100 γρ. μαργαρίνη λιωμένη 300 γρ. γάλα αλάτι πιπέρι μοσχοκάρυδο 1 ποτηρι κρασί λίγο λάδι…
Στην νηστεία των Χριστουγέννων όπως με πληροφόρησαν, επιτρέπεται το ψάρι μέχρι του Αγίου Σπυρίδωνος. Έτσι για νηστεύοντες και μη, θα …
Γεύμα στα γρήγορα σήμερα! Ελαφρύ, νοστιμότατο, φινετσάτο και το κυριότερο; Θα χρειαστείτε 5′ προετοιμασία και 20′ το πολύ ψήσιμο. Αν …
Το ψάρι είναι μεν θρεπτικό, είναι δε απ’ τις τροφές που τα περισσότερα παιδιά αντιπαθούν. Δοκιμάστε να τους σερβίρετε αυτή …
Υλικά συνταγής 4 πέρκες των 300γρ. περίπου ελαιόλαδο για να αλείψουμε τα ψάρια 1 κ.σ. βούτυρο 1 κ.σ. φύλλα μαϊντανού …
Από τον Γιώργο Γιαννόπουλο ,1 κ. φιλέτο πέρκας 2 κρεμμύδια μεγάλα 2 καρότα 2 κολοκυθάκια 2 πατάτες 3 ντομάτες Ελαιόλαδο …
Μιας και η ανάρτηση με την ψητή πέρκα και τις μαριναρισμένες αγκινάρες έκανε “φτερά” θα σας δώσω μια άλλη εκδοχή …
Η αγάπη μας για τα ψάρια και τις αγκινάρες είναι δεδομένη και μόλις οι αγκινάρες έκαναν την εμφάνιση τους στη …
Μην ψαρώνεις! Φτιάξε ψαρομπίφτεκα, μυρωδάτα και λαχταριστά. Υλικά 500 γρ. φιλέτα πέρκας (φρέσκο ή κατεψυγμένο), σε μέτρια κομμάτια 80 γρ. …
Καλημερα σας. Παραθετω μια ευκολη συνταγη της στιγμης για το ψαρακι σας που μπορειτε να το συνοδευσετε με πιλαφι ή …
Υλικά2 φιλέτα πέρκας1/2 φλιτζάνι τριμμένη φέτα 3 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο 2 κουταλιές ελαιόλαδο 2 κουταλιές φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο 1 κουταλιά …
Υλικά 1 κιλό περίπου πέρκα σε φέτες ή άλλο ψάρι της αρεσκείας μας 3/4 κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες 1 …
Συνταγή με δυο μαλλον παράτερα υλικά, “έφαγα” πολύ δούλεμα απο φίλους όταν είπα τι έφτιαξα, αλλα απο τότε μου το …
Δεν έχει σημασία τόσο το είδος του ψαριού όσο ο συγκεκριμένος τρόπος μαγειρέματος.
Οι Γάλλοι το λένε en papillote, εμείς «στο πακέτο». Η νοστιμιά πάντως είναι η ίδια.
Μια πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή. Αν δεν βρίσκετε πέρκα, μπορείτε να δοκιμάσετε και άλλα φιλέτα ψαριού!
Υλικά: 1 κιλό φιλέτο πέρκας 1 κιλό πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε φέτες 1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 4 φρέσκα …
Εκτέλεση συνταγής – μαγείρεμα: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά του ντρέσινγκ μας (μουστάρδα, κάρυ, χυμός και ξύσμα λεμονιού ελαιόλαδο, ούζο και …