Πράσινη σαλάτα με παντζάρι κ πορτοκάλι
Σίγουρα θα φάγατε λίγο έως πολύ παραπάνω, γι’ αυτό κι εμείς σήμερα επιστρέφουμε με μια ελαφριά, αλλά πεντανόστιμη πρόταση, μια …
Σίγουρα θα φάγατε λίγο έως πολύ παραπάνω, γι’ αυτό κι εμείς σήμερα επιστρέφουμε με μια ελαφριά, αλλά πεντανόστιμη πρόταση, μια …
Του Ευαγγελισμού μεθαύριο και στα τραπέζια μας θα πρωταγωνιστήσουν και πάλι ο μπακαλιάρος, η σκορδαλιά και οι παντζαροσαλάτες. Άλλη μια …
Το χούμους αυτό το φτιάχνω χρόνια, αν και όχι τόσο συχνά διότι ως γνήσια food blogger πάντα θέλω να δοκιμάζω …
Παντζάρια με σκόρδο. 1 κιλό παντζάρια με τα φύλλα του 7 με 8 σκελίδες σκόρδο λάδι ξύδι αλάτι ιμαλαίων
Στο σπίτι μας τρώμε πολλές σαλάτες. Η συγκεκριμένη σαλάτα μου άρεσε γιατί είναι ιδιαίτερα χορταστική και δεν χρειαστήκαμε καν κυρίως …
Λεμόνια, πορτοκάλια, μανταρίνια έχουμε αρκετά. Και grape fruit φυσικά! Πολλές σαλάτες υπάρχουν με πορτοκάλι, γιατί όχι και με grape fruit; …
Στη σαλάτα αυτή έχουμε σύνθεση χρωμάτων και αντίθετες γεύσεις που ενώνονται αρμονικά μεταξύ τους. Υλικά: λόλο μπιάνκο (σγουρό πράσινο μαρούλι) 2 – …
Σαλάτα με Αβοκάντο, Γκρέιπφρουτ, Παντζάρι και Κοπανιστή και άλλα ωραία υλικά! Υλικά 1 ματσάκι ρόκα 50 gr. κοπανιστη Μυκόνου 1 …
Υλικά 1 κιλό παντζάρια 2 μήλα 2 σκόρδα ξύδι ελαιόλαδο αλάτι 1 στραγγιστό γιαούρτι (1 κιλού) 150 γραμμάρια καρύδια κοπανισμένα
Τα παντζάρια νομίζω έχουν κάνει ισχυρό comeback, μαζί με όλα βέβαια τα ταπεινά λαχανικά.Η κυρίαρχη γεύση είναι αυτή του Γαλλικού …
Μία από αυτές λοιπόν τις σαλάτες είναι και η σημερινή μας, απαραίτητη προϋπόθεση να έχουμε έτοιμα βρασμένα όσπρια στην κατάψυξη …
Αυτή η σαλάτα έχει γίνει από τα πιο αγαπημένα μου φαγητά. Κυρίως γιατί με βολεύει, αφού τα υλικά της μπορώ …
Την λαχανοσαλάτα την έχουμε συνηθίσει με το λεμονάκι της ή σε συνδυασμό με καρότο και σέλινο, σαν πολίτικη. Σήμερα θα …
300 γρ. φρέσκο σπανάκι 4 κλων. κόλιανδρο 2 κ.σ. καρύδια 4 παντζάρια Λευκή κρέμα βαλσαμικού με Πορτοκάλι και Λεμόνι Kalamata …
ΥΛΙΚΑ: 1 κιλο περιπου πατζαρια τρυφερα Λιγο ελαιόλαδο Λιγο ξυδι 1-2 σκελιδες σκόρδο ψιλοκομμενες (προαιρετικα) Αλάτι+πιπερι
Βράζω παντζάρια και βολβούς πάντα περισσότερα απ’ όσα χρειάζομαι και τα διατηρώ για πολλές πολλές μέρες σε ξιδόνερο στο ψυγείο, …
Η πιο tredy σκορδαλιά που έχετε δει και υπέροχη τυροκαυτερή με παντζάρια!
Επειδή ξέρω πόσο σ’ αρέσει το χρώμα! Επειδή φαντάζομαι ότι χαίρεσαι τώρα που ήρθε η άνοιξη. Επειδή υποθέτω ότι θες …
Η αγαπημένη μου σαλάτα! Την φτιάχνουν σε πάρα πολλά (ελληνικά και μη) εστιατόρια στην Αυστραλία και εξαντλείται πάντα αμέσως. Δοκιμάστε …
200 γρ. φιλέτο κοτόπουλο 250 γρ. κανταΐφι 150 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 1 λάιμ 50 γρ. τζίντζερ 50 …