Φιλέτο ψάρι με σάλτσα μουστάρδας
Την παρακάτω συνταγή μπορεί να τη δοκιμάσετε είτε με φιλέτο ξιφία είτε με οποιοδήποτε άλλο ψάρι μπορεί να κοπεί σε …
Την παρακάτω συνταγή μπορεί να τη δοκιμάσετε είτε με φιλέτο ξιφία είτε με οποιοδήποτε άλλο ψάρι μπορεί να κοπεί σε …
ΥΛΙΚΑ : 4 φιλέτα ψαριών (γλώσσα, πέρκα ή μπακαλιάρος) 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 500 γρ. ξερά φασόλια 1 πράσινη πιπεριά …
Αυτά τα φιλετάκια του παγκάσιους θα γίνουν το αγαπημένο φαγητό των παιδιών αλλά και των μεγάλων. Φουρνιστά και όχι τηγανιτά, …
Υλικά συνταγής 1 κιλό φιλέτα ή φέτες σκάρου 1 φλιτζ. αλεύρι 1 φλιτζ. ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι
Ξέρω ότι αύριο στα περισσότερα τραπέζια, ο μπακαλιάρος θα είναι ο πρωταγωνιστής.Αν πάλι δεν είστε φαν του μπακαλιάρου, αλλά θέλετε …
1 τσιπούρα 100 γρ. σταμναγκάθι 100 γρ. ραδίκια άγρια 100 γρ. αντίδια ½ φλ. αγουρέλαιο Άλτις 1 κρεμμυδάκι φρέσκο 2 …
4 Φετες μαγιατικο ψαρι γυρω στα 300γρ η κάθε μια. Αλάτι χοντρο. Λαδι για να λαδωσουμε τις φετες. ΛΑΔΟΛΕΜΟΝΟ ΥΛΙΚΑ: …
Ο σκάρος είναι ψάρι που απαντάται στις Ελληνικές θάλασσες με ιστορικά στοιχεία από την Μινωική εποχή, γνωστός για τα «γλυκά» …
Ελαφρύ, νόστιμο φαγητό, γίνεται με όλα τα φιλέτα ψαριών.
Σήμερα θα φτιάξουμε κάτι εύκολο. Θα τηγανίσουμε φιλέτο ψαριού γλώσσα, πέρκα, παγκάσιους ή ότι άλλο μας αρέσει. Απλά και εύκολα …
…ακολουθεί ένα πιάτο γρήγορο, εύκολο και πολύ νόστιμο. Φιλέτα παγκάσιους με ντοματίνια και ούζο λοιπόν, τα οποία συνοδεύονται από λεπτές …
700 γρ. φιλέτο τσιπούρας 50 ml. κρασί ρυζιού Σαοξίνγκ, εναλλ. ξηρό σέρυ αλάτι 1 πράσο 3 εκ. πιπερόριζα 30 ml. …
Αυτή η μαρινάδα-σάλτσα πηγαίνει πολύ και με κοτόπουλο. Σερβίρεται, μεταξύ άλλων, και με πράσινα φασολάκια ανακατεμένα με φρέσκο κόλιαντρο και …
Νόστιμο υγιεινό και ευπαρουσίαστο πιάτο. Αρέσει ακόμη και σαυτούς που δεν είναι λάτρεις του ψαριού. Υλικά 8 φιλέτα ψαριού …
Μια αμιγώς καλοκαιρινή συνταγή…
Υλικά για 2 άτομα : 2 φιλέτα ψαριού περίπου 250-300 γρ. το καθένα-κατεψυγμένα(πέρκα, γλώσσα, σαργό ή οποιοδήποτε άλλο λευκό φιλέτο …
Υλικά συνταγής 4 φιλέτα ξιφία των 250γρ.–300γρ. ελαιόλαδο για να αλείψουμε τα ψάρια αλάτι πιπέρι…
Υλικά συνταγής 4 φέτες μαγιάτικου των 250γρ. – 300γρ. ελαιόλαδο για να αλείψουμε τα ψάρια αλάτι πιπέρι…
Το μυρωδάτο μείγμα της επικάλυψης νοστιμίζει και προφυλάσσει την ευαίσθητη σάρκα των ψαριών, ενώ η μαγιονέζα εντείνει το ζουμερόν του …
Νοστιμότατα Φιλέτα Ψαριού, φρέσκα ή κατεψυγμένα, με μια πικάντικη εξωτική σάλτσα όλο χρώμα και αρώματα! Είναι πανεύκολα, εντυπωσιάζουν και εκπλήσσουν …